5 nov 11 Un divendres festiu! Que millor que dedicar-lo a l'agility?

201311 Selva HippyEl dia de Tots Sants al migdia, l'endemà de la Castanyada, tornàvem a estar uns quants col·legues del Cànic a punt per començar la prova de la Selva. No érem gaires: el Hippy, la Taca, la Noah, l’Striptease, el Coockie, el Qumba i el Samy, però les ganes de fer-ho bé no faltaven.

En grau I només participava el Hippy amb la Mercé i, com ja va demostrar en el deu debut, va fer les dues mànegues molt centrat i donant pressa a la Mercè. En les dues mànegues, però, l’eslàlom estava situat massa a prop de la tanca que separa el club d’una granja i això el va distreure. Un petit entrebanc en una gran pista del nostre pastor australià!

En grau II, la jutge va plantejar unes pistes molt obertes on era important saber-se col·locar bé i decidir quina era la millor opció per cada gos.

Els minis van fer una actuació excel·lent tant en la mànega d’agility com de jumping. La Noah amb en Jordi va aconseguir completar les seves pistes sense capa errada i amb una lliçó de com treure-li el màxim profit al gos a base de fer canvis cecs.

La Taca amb l’Ana també les va brodar amb un excel·lent a cada una d’elles, mostrant la fusta de campiona de la Taca.

201311 Selva Samy201311 Selva NoahEn midi, l’Striptease va demostrar que havia aprofitat les classes de la setmana i va aplicar tot el que havia practicat però la llàstima és que no coincidia amb la pista que s’havia de fer!

201311 Selva Coockie201311 Selva QumbaEn estàndard, el Samy amb en Jordi i el Qumba amb en Juanjo van tornar a completar les seves pistes amb un 0 i excel·lent amb una gran espectacularitat, tant pels propis gossos com per la conducció dels guies.

En grau III només es presentava el Coockie amb en Toni que no ens va defraudar i ens va oferir unes pistes rapidíssimes i ben conduïdes com ja ens té acostumats aquest gran equip aconseguint posar un altre zero a la seva bossa.

Text: Carme (Striptease), fotos: Mercè (Hippy)


FaLang translation system by Faboba