1 nov 13 La crònica de dissabte passat des d'un altre punt de vista

201310 Maresme podi ZutGuau Zut, Cóm et va anar pel Maresme?...

Guau Dirk, em va anar perfecte, vaig repassar a tots els grans en velocitat (vaig ser l’únic de tot grau I que no va penalitzar en temps) i em vaig fer totes les pistes a zero. Eih! Que vaig quedar el primer de mini-midi. I, a tu cóm et va anar, Dirk?

Estic que em surto. Tenia tantes ganes que en la primera pista vaig sortir abans que la Mònica, però la jutgessa em va marcar un refús (no la deixo ni respirar). Després vaig saltar una zona, però què volen? Si amb aquest tros de cos que m’ha donat la genètica no hi entro en aquell trosset taronja, ni puc girar en un pam. Al final, quart dels grans.

Vas veure cóm li va anar a la Dana? Sí Zut, la Dana cada cop és més ràpida. No va penalitzar per faltes o refusos, però sí per temps. Tot s’ha de dir que el temps era molt justet, una velocitat de 3,3 m/s no és tan fàcil d’assolir. Tot i la penalització per temps, va tornar a pujar tercera al podi. Se la veia orgullosa a la Maria.

201310 Maresme podiGI stdI el nou?, sí aquell que debutava... Cóm es diu? Hipster, Happy,... no, calla... Hippy. Per ser el primer cop que competia, molt bé. Anava tant content a la primera pista que, a la meitat del recorregut, va sortir disparat a fer un volt. Tot i que va tornar junt a la Mercè, li van marcar un refús. A la segona es va contenir una mica més i va fer un recorregut excel·lent, tot i que va penalitzar per 2 segons. Al final va quedar el segon dels grans, acabat d’arribar i ja fa podi.

Bé Dirk, vaig a passejar una mica a en Sergi, ens veiem dimarts. Guau Dirk,..., Guau Zut.

traducció: Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba