8 oct 13 A Girona hem tornat a veure a la Golfa i la Striptease en primer lloc en categoria gran i mini+midi respectivament

Segona divisió

201310 Girona Podi Estrip201310 Girona Podi GolfaEls participants de segona divisió van començar la primera mànega de jumping a primera hora. En aquesta jornada hi participàvem tres standards, dos midis i un mini.

En Juanjo i en Qumba varen fer un jumping excel·lent i molt ràpid, quedant en les primeres posicions en la classificació parcial i en César i la Golfa també van fer un excel·lent a cero en aquesta primera mànega.

Menys sort van tenir en Samy i en Jordi que es van eliminar en el jumping per culpa del guia que va voler fer el que ja hem batejat com a una “juanjanada” (es va oblidar el recorregut deixant-se un salt).

Pel que fa als gossos mini-midi, la Kira i la Striptese varem finalitzar el jumping a zero, però la Kira va penalitzar per un segon de temps. La Noah i en Jordi van fer un jumping molt bo, tot i fer un refús en un salt d’una zona complicada del recorregut.

A l’Agility en Juanjo i en Qumba es van eliminar a conseqüència d’una “juanjanada” al final del recorregut, en Samy i en Jordi van fer un agility molt ràpid, com és de costum, i en César i la Golfa van fer un excel·lent a zero i van acabar guanyant (un altre cop) la prova. 

La Laura i la Kira van fer un agility amb una falta i un refús per un pal que la Kira no va veure i va passar sense saltar. La Noah d’en Jordi va fer un recorregut impecable però la jutge va considerar que havia quedat eliminada a l’slalom per haver-lo repetit quan no havia de fer-ho. Ningú va entendre aquesta eliminació ni després dels aclariments que la Carme, com a tècnica, va demanar a la jutge.

L’Stripetease i la Carme van fer un segon recorregut excel·lent i van acabar en primera posició en la classificació final.

Laura (Kira)

201310 Girona Qumba201310 Girona Kira

Iniciació

En la categoria d'iniciació ens han representat el Drik, la Dana, l’Osito, la Nuca, la Sugar i l’Sky.

En l’agility la María i la Dana han fet una pista a 0, però s’ha passat una mica del TRS ara bé, pel que fa a la resta d' standards sembla ser que s’han compinxat per no fer les zones entre tots. En aquest “equip anti-zones” trobem a l’Sky amb la seva eterna passarel·la, la Nuca que avui tenia el balancí atravessat i la Sugar que ha començat a donar maldecaps a la seva guia amb la rampa, tots tres s’han eliminat. L’últim membre de l’equip, en Dirk, tampoc ha volgut tocar la zona de baixada de la rampa, però al menys no s’ha eliminat i ha acabat la pista amb una falta. En mini l’Osito i en Miguel, malgrat haver començat molt bé la pista, s’han eliminat al entrar per la boca del túnel errònia.

En el jumping, ja lliures de zones, la Maria amb la Dana i la Vanessa amb la Sugar han acabat la pista sense penalitzacions. Per altra banda la Nuca i l’Sky han decidit seguir fent equip i tots dos han penalitzat llançant dos salts. En Dirk ha sortit força despistat i això els hi ha costat un refús i excedir el TRS. L’Osito tot i sortir força animat, s’ha entrebancat amb l’entrada del slalom, fet que ha provocat l’eliminació dels nostres representants de mini per acumulació de refusades.

Laura (Sky)

DIvisíó d'honor

A divisio d'honor vam tenir unes pistes super ràpides amb nomes 17 obstacles cadascuna. A mes com que va ploure a l'agility van treure el balanci, aixi que menys parades a zones encara.

Vam començar pel jumping que tant la Chula com la Coma van finalitzar a 0 i en uns temps records: 28 i 30 segons respectivament. Una pista molt molt rapida!

A l'agility, també passat per aigua, tambe vam correr força tot i que la Chula va fer una refusada entrant a pals i la Coma, seguint amb la seva dinàmica, es va saltar la zona de la rampa, aixi que ja tenim material d'entreno!

Diana (Coma)


FaLang translation system by Faboba