30 set 13 En una llarga tarda-nit la Golfa va tornar a ser primera i l'Ela va fer podi

Dissabte a les dues de la tarda, és a dir, tot just acabada la lliga social, començava la competició a Barcelona.

201309 Comtal TabooL’Estel va participar amb en Taboo com a gos en blanc i va fer un primer recorregut fantàstic, molt equilibrat i sense cap error de conducció ni sobre cap obstàcle. Era el seu primer recorregut fora del club, tots dos van estar bén concentrats  i va ser perfecte. En la segona pista, en canvi, tots dos van sortir força més animats i el recorregut va ser ja més en la línia dels gossos debutants.

L’Ela va fer l’agility a zero molt maco on, fins i tot, la Neus es va permetre marcar-se una distància lateral deixant un salt entre ella i la gossa. En el jumping, però, van tenir un problema amb slalom i no van poder repetir l’excel·lent però si que van aconseguir pujar al tercer lloc del podi final.

En midi vam tenir molt bones actuacions però ens va mancar una mica de sort per fer coincidir dos bons recorreguts del mateix equip.

La Sacha va fer un agility a máxima velocitat però va retallar massa en un salt per darrera i va eliminar-se, després, en el jumping, va ser igual de rápida amb un eslàlom a distancia electrizant i alguna pega més fruit de la velocitat.

La Kenya, bo i que la Lorena te una lesió al genoll, va fer un zero a l’agility que la va posar en segon lloc de la mànega. En el jumping, però, va eliminar-se al fer un salt situat prop del slalom però que no calia fer fins més tard.

En estándar la Martina va tombar un pal a la recta inicial de l’agility i un altre en el jumping aconseguint, per tant, un doble excel·lent. La Holly, després d’una pista impecable, va tirar el darrer salt al que s’arribava en una corba tancada i en el jumping va eliminar-se al anar cap a un temptador túnel que va trobar prop del seu camí.

201309 Comtal GolfaLa Coma que portava un zero de l’agility va sortir-se a la darrera porta del slalom i ja no va poder quadrar el doble excel·lent. L’Sky va tirar un pal i va fallar alguna zona, l’Aida no es va poder quedar al jumping … Només ens quedava la Golfa.

En Cesar, va actuar amb la sang freda que esperavem d’ell, fent un agility impecable i rápid fins que no va arribar a un canvi després d’un túnel al que s’arribava del molt lluny (era realment complicat). Aqui la cosa se li va complicar i va haver de finalitzar el seu recorregut improvisant cada encadenament amb un estil molt més llatí. Al final, però va acabar 'agility a zero.

Després, en un jumping molt interessant que va plantejar la jutge italiana, bo i una petita penalització de temps, va ser el tercer millor de la mànega. Al final, sumant les dues mànegues, va quedar en primer lloc en la classificació conjunta.

201309 Comtal Diss podi Ela201309 Comtal Diss podi GolfaEn grau III ens representaven en Drac i la Chula. En Drac va fer l’agility a zero (segon en la mànega) però en un jumping força exigent no va arribar a temps a un canvi ceg que estava força lluny i el gos es va eliminar. La Chula va tenir el mateix problema en l’entrada de slalom a les dues pistes. Ara que torna a fer bé l'inici dels recorreguts, l’Isma ja te un tema per treballar aquesta setmana.

Com podeu veure per les fotos del podi, la prova va acabar quan ja era fosca nit. Diumenge uns tornariem a competir a Barcelona i altres cap a Tàrrega, on hi havia competició de la Federació Catalana d'Agility. Seguirem informant!


FaLang translation system by Faboba