17 set 13 Un altre cop la Golfa queda primera en segona divisió. En iniciació la Sugar va progressant i podi per la Holly i la Nuca.

201309 Bascara Podi Golfa2

Segona dvisió

El diumenge alguns competidors del club, amb acompanyament d'amics i familiars, han decidit acostar-se a terres gironines, concretament a Bàscara, per participar en la prova de segona divisió. Val a dir que la representació del club en aquesta prova ha estat minsa, tot i això hem intentat fer-nos notar, amb més o menys sort.

En segona divisió començava la categoria més petita: mini. En Jordi amb la Noah han fet una bona pista, aconseguint finalitzar el recorregut amb només una “refusada terrier”, per no entendre al guia i això els ha permes col·locar-se en cinquè lloc de la classificació.

A continuació ha estat el torn dels estàndards. En Samy, després de tenir al públic en peu i fer una pista impecable, ha decidit tirar pel dret i eliminar-se a pocs salts del final. Comença a entendre la importància i el paper del guia en pista.... :) Sort que teníem a la Golfa i en César que han aconseguit finalitzar la pista sense penalitzar i col·locar-se primers en la classificació general.

A la segona mànega la cosa ha anat millorant. en Samy i en Jordi han aconseguit finalitzar el seu recorregut amb una refusada i la Noah amb algun problema amb el salts, comença a ser un clàssic.... La Golfa, després de tenir-nos amb l'ai al cor en el quiet quan ha mirat d'escapar-se, ha engegat amb l'energia que la caracteritza, finalitzant el seu recorregut a zero i col·locant-se en primer lloc de la classificació general de nou.

Així doncs, amb el cabàs ple de cosetes a treballar, marxem cap a casa i fins la pròxima, companys!

Jordi (Samy/Noah)

201309 Bascara Podi Nuca2201309 Bascara Podi Elena2

Iniciació

El diumenge a Bàscara va començar plujós amb llamps i trons, però una estona abans de començar a reconèixer pista, va deixar de ploure i el temps va aguantar durant tota l’estona de la competició.

El reconeixement es va fer sense la presència de la Vanessa (Sugar), ja que segons ens va explicar, a causa de les males indicacions rebudes varen arribar fins a la Jonquera i això va fer que ja no els donés temps d’arribar al club.

Va començar sortint a pista la Holly, la qual va ser eliminada per realitzar un salt que no tocava. Posteriorment va ser el torn de la Nuca, que, amb la rapidesa que la caracteritza, va fer el millor temps general, però va penalitzar amb 20 punts per tirar 4 pals. La Martina va fer també una pista ràpida, TAN I TAN RÀPIDA QUE VA TRENCAR L’ESLALOM!!!!! (mireu el vídeo no té desperdici) però finalment va acabar tirant 4 pals.

Al haver arribat tard, l'última en standard era la Sugar. Amb coratge va sortir sense reconèixer, i va fer una pistassa obtenint així un altre 0 pel seu palmarès el que fa que s’acosti més a segona divisió.

En agility va sortir primer la Martina, quel va fer una pista ràpida, però va tirar pals. Per darrere, apretant, estava la Nuca però, degut a la seva obsessió amb els pals, tot i anar ràpida en va tirar 6!!! Al cap d’una estona va ser el moment de la Sugar, llàstima que la pista no va sortir com ella volia i va ser eliminada a l’slalom. De no haver estat així hagués pogut passar allà mateix a segona divisió.

Per finalitzar va sortir a pista la Holly, que va estar inspirada i va fer un 0 amb el que va pujar al podi acompanyada de la Nuca que, al haver completat les dues pistes, va ser tercera.

Francesc (Nuca)

Divisió d'honor

En divisió d'honor només comptavem amb la presència de l'Isma i la Chula. El primer que hem de destacar és que després d'unes proves amb ensurts en la sortida, aquest cop va fer-la prou bé a les dues pistes.

El recorregurt d'agility va fer-lo sense cap error i ràpid, tal com acostuma però en el jumping l'Isma es va desconcentrar i es va oblidar un obstàcle, quelcom que a tots ens ha passat en alguna ocasió. Content però amb la millora de l'inici dels recorreguts.


FaLang translation system by Faboba