La Golfa guanya en la primera jornada de lliga en segona divisió i la Sugar puja al podi.

201309 Golfa Podi

Segona divisió

Aquest darrer cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de la lliga de la Federació Catalana d’agility.

La prova de segona divisió s'ha disputat sota un cel ennuvolat que ha respectat, però, als competidors. En Cesar i la Golfa han començat guanyant una mànega de jumping que ben pocs han superat sense entrabancs. En la segona han aplicat una mica més de control per tal d’assegurar-se el doble zero que els ha permés guanyar la prova i fins i tot, si s’ho plantegessin, pujar directament a Divisió d’Honor.

De la resta de participants d’aquesta divisió cal destacar el cinquè lloc d’en Jordi i la Noah, l’agility a zero de la Kira i l’Ela que van fer unes bones pistes. La resta de participants de segona divisió van patir les diverses circumstàncies del recorregut.

Josep (Fosca)

Iniciació

A mesura que anava avançant el dia, el cel estava cada cop més negre i ja podíem preveure que la cosa no acabaria bé. Així va ser: a partir de mig jumping vàrem haver d’utilitzar els paraigües i les tendes dels nostres companys.

201309 Girona Sugar201309 Girona Podi SugarDesprés del test de medició a aquells gossos que participaven per primera vegada a federació: Dirk, Osito, Sugar, Holly, Martina i Nuc, va iniciar-se, amb els nervis a flor de pell per alguns de nosaltres, el jumping.

L’Osito va ser el primer, amb alguna por en el moment de passar el túnel de lona pel que va ser eliminat, però va acabar la pista amb un fort aplaudiment del public.

En estàndar en Dirk va accelerar i va acabar la pista a 0 fent la pista tan bé com sap. La Holly, amb un bon temps i portant la pista a 0, no va veure la roda a la recta final i va passar pel cantó, fent que el jutge l’eliminés sense que l'Elena s’en adonés fins a finalitzar la pista. La Dana, amb les seves pistes infal·libles, va acabar amb un 0 com una casa, com sempre sense problemes. Tot seguit era el torn de la Sugar, la qual, bo i algun problema amb l’eslàlom, que va poder ser corregir, també va acabar la pista a 0 amb un molt bon temps.

201309 Girona DirkLa Nuca ja va sortir a competir amb pluja, però seguint la seva tònica, va tirar algun que d’altre pal i  tampoc va veure la roda. Per acabar la ronda dels Cànic, va sortir a pista la Martina que, tot i realitzar un bon temps i una bona conducció, no va acabar de marcar bé el penúltim salt i li van pitar un refús.

La segona manega també va començar amb l’Osito en pista, que no tenia el dia i no va voler fer el balancí ni l'eslàlom, amb el que va ser eliminat. Llastima perquè en pista era ràpid!

En estàndard la Nuca va fer una molt bona pista, encara que va ser eliminada per entrar per una boca del túnel equivocada. La Holly va fer una pista impecable, amb un zero com una casa. A causa de la pluja que queia a Girona, la Maria de la Dana va sortir amb el barret a la mà, a meitat de pista s’en va adonar i el va guardar, amb tanta agilitat que no li va afectar a la conducció, aconseguint així un altre 0.

Ja amb una pluja considerable va sortir en pista el Dirk. La Mònica, que va sortint des de l’inici amb ell, va aconseguir anar força ràpid i acabar sense errors.

Per finalitzar la ronda dels Cànic, va aparèixer la Sugar; com sempre va sortir concentrada i ràpida, tant que va saltar a la rampa. Bo i aquest petit error al final va poder acabar tercera dels estàndar.

Francesc (Nuca)

Divisió d'honor

En divisió d'honor tots dos recorreguts van ser molt dificils amb el que ben pocs gossos van acabar les dues manegues a zero. La Gamma va fer un agility perfecte amb zones molt bén marcades i va quedar primera a la general. En el jumping, en canvi, va sortir-se al slalom i en Jordi la va eliminar al repetir la seqüència. En Drac va eliminar-se a l'agility bo i fer una pista molt bona i la seva caiguda al final de la pista. La Chula va fer un agility molt bó i emocionant fins al final i va ser el primer mini. En el jumping, en canvi, va fer una refusada i va activar accidentalment el crono al acostar-se massa al primer salt abans de fer-lo. La Coma va fer un agility bo però es va eliminar en un dels punts conflictius, el jumping també va ser molt bo però va tirar un pal.

En resum, una primera jornada de lliga amb pistes molt dificils però que varem saber gestionar forçá bé.

Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba