5 set 13 Mentre el nucli del Cànic estava a La Roca del Vallés, el sector briard estava d'excursió pel Nord, posant una nota de verd al podi

201309 Laredo HippyFarts de la calor de l’estiu mediterrani en Harpo, en Qumba, i en Hippy van decidir emportar-se als seus guies de cap de setmana a la prova d’agility de Laredo, organitzat pels clubs d’agility Laredo i Euskadi.

En les proves de grau II en Harpo va mostrar, amb pas elegant, com prolongar les pistes d’agility fins a l’extrem del TRM, i una mica més enllà. Mentre tant, en “tirapals” Qumba intentava entendre el garbuix de senyals que li feia Juanjo, fins que va decidir tirar pel dret i realitzar uns bons circuits.

La sorpresa la va protagonitzar en Hippy en les proves de pre-agility. Aquesta prova consisteix en un circuit sense zones, amb salts a mini, però amb un recorregut de complexitat similar a la de graus superiors. El dissabte, la Mercè es va veure sorpresa per la velocitat de en Hippy i va penalitzar amb un refús. El diumenge, amb la Mercè més a l’aguait, van completar un circuit perfecte quedant en primer lloc d'un total de trenta-dos gossos.

En conclusió, un bon cap de setmana per conèixer nous amics, per apuntar les bones maneres que mostra la promesa red-merlé, per constatar que l’elegància d’en Harpo està renyida amb la velocitat, i per considerar l’opció exposada per en Qumba: que sigui ell qui reconegui la pista, obviant intermediaris innecessaris.

Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba