3 set 13 En dues proves en Cesar i la Golfa han passat a grau II i ja tenen el primer doble zero pel Campionat d'Espanya i en Zut fa el seu segon punt en grau I.

201309 LaRoca Podi dissabte Golfa

Dissabte

La prova organitzada pel club Marvi a l’escola de La Roca va començar el dissabte al migdia amb Grau I on només hi participava del nostre club la Golfa amb el Cesar. El seu objectiu era fer el punt que li faltava per passar a Grau II i ben bé que ho va aconseguir! I no només un punt, sinó que va aconseguir-ne dos, amb dues pistes perfectes i un primer lloc al podi d’estandart! Bona feina Cesar i Golfa!

A continuació, els tocava el torn als nostres representants de grau II: la Sugar amb la Vanessa, la Holly i la Martina amb l’Elena i la Coma amb la Diana en la mida gran, l’Striptease amb la Carme i la Kenya amb la Lorena en la mitjana i l’Osito amb el Miguel en la petita. En la mànega d’agility la Holly va acabar en 5a posició després de fer una pista impecable i la resta varen fer bones pistes, ràpides i ben treballades però amb algun que altre entrebanc.

En la mànega de jumping, la Sugar ens va permetre gaudir d’un “quiet” espectacular que va permetre a la Vanessa anar fins al final del túnel, igual que la Holly amb l’Elena. Tota una lliçó de com fer un “quiet”!. La Coma i la Holly van poder completar les seves pistes a 0 i la Sugar, l’Striptease, la Kenya, l’Osito i la Martina vàren oferir-nos unes pistes molt fluides i amb molt bona tècnica. Tot això, amb el suport i ànims del Samy, la Noah i el Jordi que no van parar d’animar el nostre equip en tot moment!

Carme (Striptease)

201309 LaRoca Podi diumenge Zut201309 LaRoca Zut


Diumenge


De diumenge el primer que cal destacar son les pistes d'en Sergi i en Zut. En el primer recorregut, bo i una penalització per sortir abans d'hora de la taula, en Zut va superar perfectament un llarg tunel de lona -l'obstàcle que més li costava- i això els va donar molta confiança a ell i a en Sergi pel segon recorregut on van aconseguir un nou zero en la seva segona competició.

201309 LaRoca Podi diumenge Dana201309 LaRoca Dana


La Maria i la Dana, gràcies a la seva regularitat en l'execució dels recorreguts i al no cometre cap error sobre la pista, també van pujar al podi en grau I.

201309 LaRoca Podi diumenge Golfa3201309 LaRoca Golfa


En grau II la Golfa va fer una exhibició, va completar les dues mànegues sense cap error i va tornar a proclamar-se guanyador absolut de la prova, aquest cop, però en la categoria superior. Impresionant!

201309 LaRoca Podi diumenge Dana201309 LaRoca Dana


La Diana i la Coma també van estar a l'alçada. Van fer un doble excel·lent que les va fer pujar al tercer lloc del podi i que els permet ser la primera persona del club en aconseguir la marca d'accés al Campionat d'Espanya per equips. Ara li manquen els companys d'equip; farem tot el que puguem perque aquest any el Cànic presenti un equip de mida gran al Campionat d'Espanya.

En mini i midi la Lorena i la Kenia van guanyar la mànega d'agility i van fer un excel·lent al jumping, un altre puntet (el tercer) pel Campionat d'Espanya per equips i, a més, la Taca i la Striptease van incrementar el seu còmput amb un jumping a zero cadascuna.

En grau III l'Isma i la Chula va fer un primer recorregut impecable però en el segon van tenir una descoordinació a l'inici i només van poder sumar mig puntet.

La setmana vinent ens tornarem a trobar tots, aquest cop a Girona!

Josep (Fosca)


FaLang translation system by Faboba