28 ago 13 En la seva primera competició en Sergi i en Zut han fet ja una pista a zero i han quedat tercers. La Sacha, la Kenia, en Drac i la Chula també han fet podi

201308 Selva SergiEl club d'agility La Selva ha organitzat a Santa Coloma de Farnés la primera prova després de les vacances d'estiu. Han estat, de fet, dues proves: una dissabte i una diumenge.

Dissabte

Dissabte a la tarda varem podem gaudir d'una pluja que ens va anar acompanyant durant el grau I i que va  complicar una mica els recorreguts de la Mònica i en Dirk, únics representants dissabte en aquest grau.

En grau II l’Osito va posar a prova la paciencia d’en Miguel, quedant-se aturat a a la sortida tots dos cops. Al final, però, en Miguel li va donar la volta i, bo i que ja estava eliminat, va fer veure que anava cap a la sortida i, amb un canvi, va posar-se a fer la pista amb l’Osito al costat. Ni que no sigui gaire gran de mida és evident que l’Osito te la seva personalitat.

En standard la Laura va fer una pista molt bona però l'Sky va saltar-se la zona de baixada de la pasarel·la (potser les vacances hi han tingut relació) i després d’un moment de dubte va decidir –creiem que amb encert- tornar-la a repetir. El jumping també va anar força bé però en un canvi ceg en Sky se’n va anar una mica més del compte i va acabar fent l’obstacle que no tocava. En Paco i la Sacha van fer un primer agility, perfecte que els va posar primers de midi bo i que el gos es va obrir una mica més del compte en algun salt. En el jumping, però, van eliminar-se en un punt de discriminació. Apuntem però el “caniquillo” de l’agility, que tot ajuda a l’hora de seleccionar-se.

diumenge

201308 Selva Zut201308 Selva MorganDiumenge era el primer dia en que en Sergi i en Zut, després de la seva lluïta tenaç amb el tunel de lòna, participaven en una competició oficial.  En la primera pista van tenir algun problema quan Sergi va enviar a en Zut cap a la roda i immediatament va fer un gir. En Zut no n'estava prou segur i es va esperar a que en Sergi li aclarís. Al darrer salt, a més, va tombar el pal, aquesta és una situació normal en guies nous que sempre és millor que et passi quan ja portes un refús. El segon agility, en canvi, va ser impecable aconseguint així, en el seu primer dia ja un punt per la promoció. El cert és que les dues pistes van ser molt bones, enhorabona per resultat de la molta feina.

En grau I standard l'Elisenda participava amb en Morgan, us gos amb cert esperit d'iniciativa que cal anar mantenint sota control si es vol que el joc sigui divertit tant pel gos com pel guia. En la primera mànega en Morgan va optar per sortir sol i l'Elisenda no estava disposada a permetre-li. Potser per això en la segona en Morgan es va esperar a la indicació per començar i van poder fer una bona pista, ni que l'Elisenda va optar per fer-li repetir una rampa poc acurada.

201308 Selva Podi GII201308 Selva Turca201308 Selva SachaEn grau II en Paco i la Sacha es van lluïr: dues pistes a zero molt efectives i ràpides, guanyant la primera i sent segon a tres centèssimes del primer en l'altra. Suma un doble zero i va consolidant la seva imatge. La germana de la Sacha, però, no es va quedar lluny. La Kenya, conduïda per la Lorena, també va fer les dues pistes a zero i va  ser tercera al podi final. Aquestes gosses d'aigües estan imparables!

Entre els grans de grau II cal destacar l'actuació de l'Elena que, a més,ha arribat a Santa Coloma sense haver dormit. Ha fet una primera pista a zero amb la Holly i excel·lent amb la Martina. Amb dos recorreguts també excel·lents a la segona mànega ha quedat al final en un bon lloc amb tots dos gossos. Per altra banda la Sugar tambe ha fet zero en la mànega de jumping.

201308 Selva Podi GIII201308 Selva Chula201308 Selva DracEn grau III també hem tingut doble podi del Canic gràcies a l'actuació d'en Drac i l'Elisenda que, amb un doble zero, s'han emportat la categoria i de la Chula i l'Isma que amb un zero i un excel·lent han estat tercers en el calaix final.


FaLang translation system by Faboba