21 ago 13 Podis de la Noah i la Taca al primer cap de setmana a Cantabria

201308 Cantabria grupAquest mes d’Agost, el Club Agility Parbayon de Cantàbria ha organitzat a les seves instal·lacions de Elechas, sis jornades de proves els dies 10, 11, 15, 16, 17 i 18.

Alguns equips de grau II del nostre club han decidit estiuejar a la zona i, potser, treure’s algun punt pel Campionat d’Espanya. Així, el primer cap de setmana es van apropar fins allà en Jordi amb la NOAH i el SAMY, Ana amb TACA i Vanessa amb SUGAR. Tots ells acompanyats per Fran i KIBU que van donar el seu suport a la SUGAR en el seu debut a Grau II.

El dia 15, s'hi van afegir el Paco amb SACHA acompanyats de Rola i BANDIDO.

L’actitud dels nostres equips va ser molt bona i segur que amb una mica més de treball de gossos i guies aquesta temporada podrem veure com uns i altres es van consolidant.

201308 Cantabria podi dia11201308 Cantabria podi dia10

Dissabte 10

Dissabte tots els nostres equips es van estrenar amb unes molt bones pistes. A la categoria Mini+Midi de Grau II, vàrem aconseguir ocupar el podi amb els nostres dos únics representants, amb la NOAH en primer lloc i la TACA en tercer. A Standard, la SUGAR va estrenar-se a Grau II amb un fantàstic jumping a 0, malauradament quan semblava que aconseguia també l’agility a 0, va eliminar-se al darrer salt per un malentès amb la seva guia. En SAMY va fer l’agility a 0, peró es va eliminar al jumping obrint-se massa i executant un obstacle que no tocava, decidint que era l’hora de mostrar la seva nova faceta “Golden-Collie”, de la que el Jordi va poder gaudir (o no) a alguna altre pista.

Diumenge 11

Diumenge la TACA va voler repetir podi i així ho va fer, de nou en tercer lloc, amb dues pistes rapidíssimes tot i la relliscada (i posterior caiguda) de la seva guia al jumping. La NOAH va fer totes dues pistes molt fluïdes, però va llençar quatre pals al jumping, perdent la possibilitat de pujar al podi i quedant finalment en sisena posició. La SUGAR va fer totes dues pistes amb molt bona actitud, i al jumping va demostrar a la Vanessa que pot confiar en ella a l’entrada a slalom, que abans de pista no tenia gaire clar que fes correctament. En SAMY, va mostrar de nou la seva faceta “Golden-Collie”, eliminant-se a totes dues pistes. Potser compartir allotjament amb una femella en zel (la TACA) el tenia despistat. Tot i així, va mostrar com sempre moltes ganes de treballar i segur que el Jordi sabrà reconduïr-ho.

I a més ...

Varem fer turisme i conèixer la gastronomía i climatologia local:

Ana (Taca)

201308 Cantabria excursio201308 Cantabria taula


FaLang translation system by Faboba