dinlogo j18 ago 13 Al Dogs in need hem ens ho hem passat d'allò més bé.  La Carme i la Striptease han estat segones a la final i en Drac i l'Ela han col·laborat a acumular una pila de rosetes.

Ha estat una mica diferent perque en Jordi no podia correr amb la Gamma però ha fet alguna coseta amb en Drac i, fins i tot, s'ha atrevit amb la Striptease. Però, bé, anem per passos.

L'Elisenda

Era la que tenia més feina perque havia de fer pista amb en Morgan i amb en Drac però se n'ha sortit prou bé, ja ho suposaveu oi?

201308 DINAS Morgan 2201308 DINAS Morgan 1 Després del gran paper del Festival, en Morgan ha començat la setmana una mica crescut "no pateixis Elisenda que jo ja se com va la pista" o "i ara perque m'he d'estirar?"

L'Elisenda però, amb el suport del seu personal trainer, ja te clar que a en Morgan no se ni pot deixar passar ni una.

Que comences la pista tu solet? Doncs jo me'n vaig i no seguim. Que no vols estirar-te abans del primer salt? Donc no podrem fer la pista.

Els primers recorreguts del Dogs in need han estat una mica durs però al final sembla que, de moment, en Morgan ha entés que és més divertit fer les pistes junts.

201308 DINAS Drac201308 DINAS Drac 2 En Drac, en canvi, és un solet i quan més complicada és la pista millor se li dona. Amb l'Elisenda ha fet totes les pistes a zero i ha aconseguit diverses rosetes en proves amb entre seixanta i vuitanta gossos mitjans del seu nivell (aqui les competicions son d'una altra dimensió).

Si a això li afegim que sempre hi ha un trofeu pel millor gundog, és a dir, gos relacionat amb la caça, en Drac ha contribuït notablement al cabàs de rosetes que hem recollit.

En Jordi

201308 DINAS Drac JordiEn Jordi ha resistit dos dies sense fer agility. El dijous ja va negociar que li deixessin fer alguna pista amb en Drac i, a más, va canviar la Gamma, que com a resultat d'una petita lesió en un dit hagut de fer repòs tota aquesta setmana, per la Striptease en la prova de relleus que havia de correr junt amb en Drac.

El cert és que en Jordi amb en Drac se n'ha sortit prou bé. En la primera mànega si que se li va obrir més de compte en un gir però en la resta l'ha portat molt ajustat i ha fet molt bones pistes. Tant és així que ell també ha col·laborat al rosetar amb un parell de zeros i un quart lloc en un agility (i també millor gundog, es clar).

La Neus

201308 DINAS Ela 2201308 DINAS Ela La Neus ha estat una mica empiocada (això del British weather i haver de passar de la camiseta de tirants a l'anorac del club tres cops al dia no li senta gens bé).

En les primeres proves, sobre tot les que classificaven per la final, no li ha anat gaire bé. Després del dijous, en que varem poder descansar més, ja ha recuperat l'empenta i han fet zeros i bones classificacions.

Cal destacar el segon lloc en l'agility de divendres i el tercer en el jumping de dissabte, superant fins i tot algunes pistes molt complicades que ben pocs varen fer netes. Ha trigat una mica però, quan s'hi ha posat, potser ha estat la que ha aportat més rosetes.

La Carme

201308 DINAS Striptease 2201308 DINAS Striptease Imparable!  Per començar a les proves classificatòries de dimarts i dimecres va acumular els punts per poder anar a la final de dijous i, a més, va fer altres recorreguts a zero. Vinga acumular rosetes.

Dijous no hi havia competicions, només les finals de mini i midi. Allà és on varem veure a la Carme que va fer un recorregut excel·lent i va aconseguir quedar en segon lloc, el que aqui en duen runner up.  Va pujar al podi, es va endur un trofeu de vidre molt maco i un sac de menjar premium que al final hem pogut encabir, encara no sabem ben be com, a la furgoneta. Molt bona feina!

Després d'aquest éxit divendres s'ha dedicat a fer proves de conducció "aquesta pista la faré amb canvis cegs" però, fins i tot aixi, ha fet zeros i rosetes.

201308 DINAS Podi Strip201308 DINAS Podi Strip 2201308 DINAS Podi Strip 3 Deu minuts abans de marxar encara ha fet una darrera pista d'agility i ens ha tocat esperar -de molt bon grat- al lliurament de trofeus perque ha quedat primera. Realment ha estat una bona setmana per la germana gran de l'Ela.

I allò de les disfresses?

Ha quedat una mica deslluït per que divendres plovia força i alguns participants no s'han atrevit i altres no han pogut lluïr les seves millors gales. Sense anar més lluny en Jordi no s'ha pogut posar un top de pell "estupendu" que tenia preparat per la ocasió. Bo i això ha estat distret com sempre, us n'adjuntem alguna foto.

L'Elisenda i en Jordi

201308 DINAS Disfresses Drac Eli201308 DINAS Disfresses Drac Jordi

Hi havia noies de barri

201308 DINAS Disfresses 1201308 DINAS Disfresses 2 201308 DINAS Disfresses 3201308 DINAS Disfresses 6

I muscle men

201308 DINAS Disfresses 7201308 DINAS Disfresses 5

Trofeus d'aquests dies

201308 DINAS RosetesUs adjuntem una foto amb els trofeus d'aquest any (ni que encara en faltaven cinc, incloent el darrer primer lloc de la Striptease. L'any vinent probablement tornarem a ser-hi!


FaLang translation system by Faboba