kclogo s16 ago 13 En el International Festival del Kennel Club, on s'apleguen prop de 2200 gossos, la Striptease va arribar a la final de la Novice Cup i va quedar quarta. L'Ela en un equip mitxe amb Estats Units i Irlanda va ser quarta a la Nations Cup. En Drac va arribar a la final del British Open però per equips no van poder fer res per que la Gamma va tenir una petita lessió.

Us fem un resum de com ens va anar a cadascú dels que hi erem.

201308 Festival Morgan

En Morgan

En Morgan es va portar com un gos seriòs. Va fer gairebé tots els quiets que li van demanar, ni que al final ja s'anava animant una mica més del compte.

Va fer moltes pistes a zero, dues d'elles amb trofeu. Va quedar vuitè en un agility en que hi havia 170 gossos i 14è en un jumping amb 176. 

Una gran actuació d'en Morgan que va començar la seva aventura anglesa amb molt bon peu. Tant l'Elisenda com tots els que hi erem varem quedar molt satisfets d'aquesta competició.

 

201308 Festival Drac

En Drac

També moltes pistes a zero, ni que en alguna va penalitzar una mica per temps. Va fer molt bé les proves classificatòries i va quedar classificar per la final del British Open com a millor gos del país i en la final va fer tots dos recorreguts sense cap penalització

Va classificar-se també per la Nations Cup amb un equip 100% Cànic (amb la Gamma i la Striptease) i va fer les dues mànegues de la final a zero.

Molt bé també per en Drac.

 

201308 Festival Gamma

La Gamma

En Jordi i la Gamma corrien en representació de la Federació Catalana i no varen tenir massa sort. En una de les mànegues classificatòries en Jordi va caure i, bo i que en l'altra va fer una pista a zero i va tenir bons recorreguts com un jumping en que va quedar quart, no va aconseguir prou punts com per classificar-se pel British Open.

En la Nations Cup, on feia equip amb en Drac i la Striptease, va fer una primera pista molt ràpida però va tenir un problema al slalom.

El principal problema, però, va ser que en Jordi es va adonar que la Gamma feia un moviment una mica estrany al caminar. Varem confirmar amb el veterinari que no era res greu -una distensió en un dit de la pota- però li va recomanar un parell de setmanes de repòs amb el que ja no va arribar a fer la segona mànega de la Nations Cup i li tocarà passar la resta del Festival i tot el Dogs in Need de repòs.

Sap greu pel moment en que ha passat però en aquests casos és millor fer cas del consell dels veterinaris.

 

201308 Festival Ela

L'Ela

L'Ela ho va fer molt bé al Festival, va fer diverses pistes a zero bo i tenir problemes amb alguna de les classificatòries pel British Open.

201308 Festival Nations Podi NeusVa participar a la Nations Cup amb un equip mixt (Rest of the World 3) amb una papillon d'Estats Units i una caniche d'Irlanda. Amb aquest equip multinàcional van abordar les dues mànegues de la Nations Cup amb molt bons resultats.

Quarta posició al jumping sense cap error al recorregut, cinquenes en un agility molt complicat i, al final, van quedar en quart lloc en la classificació final, tot un luxe.

 

201308 Festival Striptease

La Striptease

La Striptease va fer unes pistes excel·lents en les proves classificatories de divendres, quedant per exemple sisena en un jumping, i va passar a la final del Novice Cup de diumenge.

En aquesta final va quedar en quarta posició aconseguint, a més del trofeu acreditatiu, una invitació per participar en l'edició 2014 de Cruft's.

Enhorabona Carme!


FaLang translation system by Faboba