24 jul 13 A Vilallonga, com cada any, ho hem passat molt bé però, a més, doble zero de la Sugar que puja a grau II, doble zero i podi d'en Samy i la Chula i contundent victòria de la Gamma.

201307 Vilallonga ExcursioCada any la prova de Vilallonga de Ter ens permet passar un cap de setmana diferent, amb una temperatura molt més agradable que a les terres costaneres i gaudint dels recorreguts sobre una gespa fantàstica.

Aquest any no podia ser menys, els que varem poder varem pujar ja divendres al vespre, així l'endemà ja estavem frescos per l'excursió. Aquest cop no varem repetir la ruta de la cascada (un cop trobada ja no te tanta gràcia) i ens varem aventurar fins uns resclosa on els gossos es van poder banyar i fer-se un tip de jugar. A mitja tarda ja tornavem a ser a casa per canviar-nos, deixar la pista preparada per l'endemà i anar a sopar d'hora. Aquest cop el muntatge de la pista va ser molt més interessant gràcies a una pluja intermitent que ens va acompanyar en aqueta tasca.

El sopar, també com sempre, molt bo i més abundant del que convindria. Cada cop som més gent, aquest any més de trenta, però comprimint-nos una mica hi varem poder estar prou bé.

Diumenge el dia va començar amb un bon sol que ens va acompanyar durant tota la prova (i ens va deixar en mans d'una intensa pluja a la tarda).

201307 Vilallonga Morgan201307 Vilallonga NucaEn aquesta prova van debutar en Francesc i la Nuca que ja portàven un temps preparant-se. Els donem la benvinguda a aquest món.

Entre els debutants cal anotar que la Mònica i en Dirk van fer una pista amb qualificació d'excel·lent i el treball de l'Elisenda, decidida a no deixar-n'hi passar ni una a en Morgan, que, poc a poc, va aconseguint resultats.

201307 Vilallonga Podi Sugar201307 Vilallonga SugarLes protagonistes del dia, però, van ser Vanessa i la Sugar que van fer dos recorreguts sense cap error i van ser segones i primeres respectivament en cada recorregut. Amb això aconsegueixen completar la marca per pujar a grau II i ho han fet en poc més de dos mesos el que està molt bé. Ara cal seguir treballant en molts aspectes però fer-ho des del nivell mig de competició és haver cobert ja una etapa.

201307 Vilallonga Podi Samy201307 Vilallonga SamyEn grau II també varem ser noticia. En Jordi i en Samy van fer un agility sense cap error i força ràpid quedant en sisè lloc en la mànega. Com en la segona mànega ho va repetir, al final va aconseguir un doble zero (el primer d'en Samy en competició) i pujar al tercer lloc del podi amb el que en Jordi estava feliç. L'Aida i la Kira també van fer un doble zero i van quedar just darrera en Jordi, en quart lloc. També bon paper de la Diana i la Coma, sisenes, que van fer un doble excel·lent.

En mini i midi, la Taca, la Striptease i la Noah van fer un doble excel·lent, sumant així un punt en la classificació del Campionat d'Espanya per equips.

201307 Vilallonga Podi GIIIEn grau III la Chula va fer un doble zero i va ser segona al podi i en Drac, quart, va fer un doble excel·lent però els que varen fer una exhibició van ser en Jordi i la Gamma. Aquest proper cap de setmana han de participar a l'Open Europeo a Belgica i van voler assegurar una execució impecable. En l'agility van fer unes zones perfectes i les van fer durar una mica per assegurar-ne l'execució i en el jumping van fer un regorregut molt ràpid, Van guanyar cada mànega i, per tant, la prova.

Els desitgem tota la sort per l'Open Europeu.

201307 Vilallonga Gamma201307 Vilallonga Chula


FaLang translation system by Faboba