4 jul 13 El darrer diumenge la Laura i en Sky van aconseguir el darrer punt que els calia per passar a grau I i la Vanessa i la Sugar el primer.

201306 Igualada LauraDissabte haviem tingut la festa de fi de curs. Ho varem passar molt bé però va ser una jornada molt intensa i varem anar a dormir força tard.

201306 Igualada SkyL'endemà al matí, però, hi havia una competició a La Torre de Claramunt que no és que sigui molt lluny però feia força mandra. Però, en qualsevol cas, alguns participants hi anaven a primera hora i altres hi van anar també per ajudar, animar o veure com anava.

Va valdre la pena! Feina molt de temps que la Laura estava entrenant molt bé amb l'Sky però en competició sempre hi havia algun factor -normalment les zones de baixada de pasarel·la i rampa- que feia que no arrodonissin la pista. Amb molta dedicació la Laura ha anat millorant aquests temes: primer la pasarel·la i després la rampa i, finalment, aquest darrer diumenge ha aconseguit el punt que li mancava per pujar a grau II, pujant a més al podi. Tots els que hi erem ens en varem alegrar molt i els que se'n van assabentar després (alguns participants del club van arribar tot just cinc minuts després) també. Es el just reconeixement a la perserverància, no només de la Laura, també dels seus pares que, setmana a setmana, l'estan acompanyant als entrenaments i a les competicions. Enhorabona Laura, ja feia temps que t'ho mereixies!

En grau I també hi va haver més bones noticies: la Vanessa i la Sugar, amb l'empenta que les caracteritza, van completar una pista sense cap error i van sumar així el seu primer punt en grau I.

201306 Igualada StripEn grau II en Jordi i la Noah varen fer dues pistes excel·lents, un puntet per la selecció per equips.

També varem veure que la Striptease sembla haver superat ja el seu conflicte amb els balancíns i el va fer amb tota confiança i velocitat, completant una pista excel·lent bo i un entrebanc en el primer intent del tunel de lona. L'Ela, en canvi, encara no ha recuperat la confiança en el balancí fora del club i el va refusar en la primera aproximació. En el cas de l'Osito, bo i algun refusada també al final va acabar superant per si mateix el balancí.

La Sacha i la Kenia, bo i fer pistes ràpides i amb bones zones de contacte varen eliminar-se en algun punt conflictiu del recorregut, la primera en un salt en angle darrera la rampa i l'altra projectant-se fins un túnel de lona que hi havia prop del seu pas.

En estàndard, la Coma va fer un doble excel·lent amb només un segon de penalització en la mànega d'agility i va quedar en quarta posició a la final. Amb una mica més de velocitat ja estarà dins els dobles zeros. En Samy va fer un agility espectacular amb l'estil característic d'en Jordi, amb una pila de canvis cegs (potser fins i tot en varem veure algun de més) però va tombar un pal i després, en l'agility, no va tenir gaire sort. En Qumba anava molt bé però en Juanjo es va passar de llarg un obstàcle i van acabar eliminats (el fet que l'obstàcle fos el més gran dels que es poden posar va ser només una circumstància més).

201306 Igualada Drac201306 Igualada Podi Drac201306 Igualada Podi SkyEn grau III en Jordi va decidir que calia seguir treballant les zones de la Gamma ni que a alguns ja els facin enveja ara. Això si ho va arrodonir amb un jumping a la màxima velocitat.

Sort que comptem amb l'Elisenda i en Drac que van fer el seu doble zero i van representar-nos al podi de la categoria màxima.


FaLang translation system by Faboba