11 jun 13 Diumenge a Reus la Sugar va fer bon paper i varem tenir pod de l'Osito, la Taca i la Chula

Diumenge el temps va donar treva els equips que van decidir participar a la segona jornada de proves a Neo Reus d'aquest cap de setmana, on el jutge Ramon Poble, va plantejar unes pistes bastant obertes per còrrer i gaudir de la velocitat dels nostres gossos.

201306 Reus Podi Taca201306 Reus Podi OsitoL'actuació estelar de la jornada era la Sugar (Vanessa), que celebrava el seu debut amb l'alegria i l'estil que nomès un bearded pot donar a una pista. Va fer uns molt bons recorreguts, amb molt bon ritme. Moltes felicitats a aquest equip que comença, i molts ànims per continuar treballant.

A Grau I l'Osito va realitzar totes dues pistes amb molt bona velocitat i seguretat, i tot i que no està gaire d'acord en trobar-se el balancí a pista i s'ha de continuar treballant, va aconseguir molt merescudament pujar al podi de Grau I. Felicitats!!

A Grau II mini-midi teníem els equips de Noah-Jordi, Striptease-Carme, Taca-Ana. La Noah, nerviosa com sempre per sortir a còrrer amb/contra en Jordi, va realitzar unes pistes molt fluïdes, peró un salt fet en sentit contrari la va el•liminar al jumping. L'Striptease va realitzar un agility impecable que la va posar en tercera posició a la classificació, peró un excès de confiança a l'agility va donar que fes un refús i la va allunyar del podi. La Taca tenia ganes de còrrer i va fer dues pistes sense penalitzacions i amb la seva velocitat característica, arribant al podi conjunt mini-midi en primer lloc.

A Grau II stàndard (i quins stàndards!) teníem la petita Coma (Diana), i els menuts Qumba (Juanjo) i Harpo (Mercè), a més del Samy (Jordi), el més petit dels grans. Coma es va eliminar a l'agility a l'execució d'un salt en sentit contrari, però es van refer al jumping, que van executar sense cap penalització. En Qumba va decidir fer-ho al contrari que la Coma, es a dir, que va fer un agility perfecte, però es van eliminar (amb molta gràcia, aixó sí) al jumping. En Harpo, per portar la contrària els col•legues de grau, va decidir fer totes dues pistes sense el•liminar-se, i amb un ritme molt bo, aixó sí, manifestant a la seva guia la seva disconformitat per l'espai que té per passar a l'eslalom. En Samy va el•liminar-se a totes dues pistes fent part dels recorreguts de forma alternativa, peró amb el seu ímpetu i alegria habituals.

A grau III mini-midi ens representaven els equips composts per Nit-Montse i Chula-Isma. Nit i Montse es van treure amb un fantàstic jumping el mal gust que els havia deixat la passarel•la a l'agility, on la Nit no va acabar de tenir clar que havia d'haver parat i la Montse va preferir explicar-li atentament marxant fora de pista. L'equip Chula-Isma va fer dues pistes espectaculars en velocitat i execució, sense cap penalització, el que els van permetre també pujar a podi a l'acumulat mini-midi de grau III.

Ana (Taca)


FaLang translation system by Faboba