23 mai 13 En darrer cap de setmana l'Elena i la Holly van fer dos zeros i van passar a grau II i la Kenya, recent passada a GII, va fer també dos zeros i va guanyar la prova.

201305 Baix Podi G1 Dium201305 Baix Podi G1 Diss201305 Baix Holly

Grau I

Tots sabem el que costa aconseguir el tercer punt per pujar a grau II. La pista sense cap error es resisteix més del que voldriem.

També passa en ocasions que, un cop aconseguit el tercer punt se'n obté un altre sense massa problemes. Això és el que va passar dissabte amb l'Elena i la Holly: després de fer el primer recorregut a zero i quedar segona a la mànega ja podia passar a grau II. Potser això va ajudar a que en la segona mànega sortís més confiada i repetís el zero. Sumant les dues proves va quedar primera de la categoria.

Diumenge les que varen fer bons recorreguts van ser la Maria i la Dana amb dues pistes sense cap error en el recorregut i amb només amb una petita penalització de temps (en el segon recorregut només van ser 19 centèssimes de segon).  Les dues bones mànegues li van permete pujar al podi en el segon lloc de la categoria. La Vilma també ho va fer bé: només 2 segons de penalització en la primera mànega i un segon lloc final en la classificació conjunta de mini+midi.

201305 Baix Podi G2 Dium201305 Baix Kenya

Grau II

En grau II dissabte la Kenya, que tot just va passar a grau II a començament de mes, va fer dos recorreguts sense cap error. Gràcies a la seva regularitat va aconseguir guanyar la prova i ja te el seu primer doble zero de cara al proper Campionat d'Espanya. Un gran inici de temporada, enhorabona i seguiu així!

En Juanjo i en Qumba van fer dissabte un doble excel·lent penalitzant en l'agility només unes centèssimes per la determinació automàtica del TRS. El mateix li va passar diumenge a la Martina que va penalitzar 35 centèssimes de segon en el jumping

Grau III

Dissabte només participaven l'Elisenda i en Drac. Com si fos la cosa més senzilla del món va completar els dos recorreguts a zero i va sumar el seu primer punt "net" pel Campionat d'Espanya.

L'endemà també van participar l'Isma amb la Chula i la Montse amb la Nit. L'Isma, amb la seva seguretat característica, va fer dos recorreguts impecables aconseguint quedar primer en la classificació de mini i midi i sumar un punt pel Campionat d'Espanya. Els van acompanyar al podi l'Elisenda i en Drac en segon lloc.

201305 Baix Podi G3 Dium201305 Baix Chula


FaLang translation system by Faboba