18 mai 13 Després de diversos assajos i ajornaments per les circumstàncies climàtiques finalment varem aconseguir completar la gravació del Lipdog.

LIPDOGLa matinada anterior havia fet una intensa ploguda i no les teniem totes de que es pugués fer la gravació. Quan varem arribar al club i varem veure els bassals a la zona més trepitjada davant del pipican estava clar que tindriem feina abans de començar. Quan a les nou es va posar a ploure, ja estavem pensant en dates alternatives ...

Però tot va millorar. Va deixar de ploure. L'equip de desembassament va tenir una intensa activitat fent canaletes, pous de desaiguat, treient galledes, amb pales i fins i tot amb un pal de fregar i reconstruint després la superficie plana inicial. Una gran tasca que va permetre iniciar la gravació sense problemes.

 La primera sequència va sortir bé a la primera, ni hi comptavem i varem repetir-la per si de cas. L'estampida amb una col·laboració especial per donar la sortida va costar una mica més però també va sortir prou bé. La resta ja va anar molt més rodat i la foto en picat final ja va ser fàcil.

Encara varem acabar després de les 12 i poc abans que tornés a ploure. Tot coordinat, per tant, a la perfecció. Ara toca esperar una mica per veure'n el resultat. Publiquem aqui algunes fotos i en tenim més a Picasa.

Gràcies a tots els que hi vareu col·laborar!

DSC 7743 DSC 7751 DSC 7753 DSC 7741 DSC 7716 DSC 7692 DSC 7721 DSC 7673 DSC 7685 DSC 7686 DSC 7687 DSC 7727 201305 Lipdog Grup


FaLang translation system by Faboba