5 mai 13 Debut de futurs competidors al Badatunel amb molt bona actuació. Cinqué lloc per la Collie i tercer per en Coockie.

Dissabte pel mati alguns companys del club ens hem saltat les clases per anar a participar en una prova molt divertida: el Badatunel. Es tracta d'una pista sols composta per tunels i un salt al inici i final del recòrregut i que ha permes partipar alguns dels nostres gossos que encara no están competint.

La pista de l’Eduard Bonet, era asequible, podies arribar bé als osbtacles i ,si te la savies i et colocaves bé, podies resoldre-la.

201305 Badatunel Bandido 201305 Badatunel Collie 201305 Badatunel Morgan
201305 Badatunel Sugar
201305 Badatunel Tyron
Els primers en sortir de tota la competició han sigut en Joan i la Bimba. En un primer moment, la gossa ha passat el primer pal pel costat i en Joan ha tornat a començar la pista des de el quiet, ja eliminat, però llavors han corregut molt i han pogut acabar la pista perfectament.

El Bandido i la Rola han fet una pista molt rapida amb sols la penalització de 2 segons per haver tirat el primer salt.

La Chanel ha començat molt bé la pista, pero cap a la meitat del recorregut ha desconectat fent alguns refussos i finalment s’ha eliminat.

La Collie ha sigut de les gosses més ràpides de la prova, en Sam l’ha controlat molt bé en el quiet de la sortida i tot hi haver tirat el primer pal, ha quedat per davant de gossos que no havien comès cap error en la classificació, exactament en cinqué lloc.

La Kiara i l’Andrea han fet de tot a la pista, primer la gossa ha olorat el terra i saludat l’equip de pista, desprès s’ha centrat i ha resol molt bé la meitat del recorregut fent canvis per darrere i tot fins que l’Andrea s’ha perdut, però ha reconduit a la gossa i han acabat molt bé.

Més tard l’ha tornat ha fer amb en Patxi, començant-la força bé, però a partir d’un refús, on la gossa ha desconectat i un altre punt on en Patxi no recordava quin de tots els tunels tocava, ja ha sigut molt dificil de reconduir l’atenció de la Kiara.

L’Osito tot i acabar eliminat-se per 3 refussos ha fet una pista molt rapida.

En Morgan, sorprenentment, ha fet el quiet i ha fet la pista molt bé a 0 quedant just darrere la Collie en la classificació final.

La Nuca ha tirat el primer i últim pal però ha fet una pista molt rapida i bona. En Francesc ha volgut correr massa en un punt fent que la gossa fes un refús en un túnel però l’ha reconduit deseguida continuant la pista contents.

La Sacha, ha portat des de l’inici una pista molt centrada, pero en un dels últims tunels, en Paco ha volgut correr massa i la gossa no ha entrat per la boca del tunel correcte, eliminant-se.

La Vanessa, que tenia molt mono des que va retirar la Dharma de la competició, ha resolt la pista amb la Sugar molt rapidament i sols amb un refús.

En Tyron, ha decidit fer-se notar, practicament ha fet tota la pista impecable, pero cap al final ha vist a l’afició, s’ha distret i ha anat a saludar-los sortint de la pista. Quan en Juan l’ha recuperat, en Tyron ha anat a ficar-li la bronca al jutge per haver-lo eliminat, i tot i que ha acabat la pista no han aconseguit centrar-lo com a l’inici.

Els competidors més avançats han complert molt: la Chula, en Coockie, en Drac, la Kenya i la Noah han fet un 0. En Samy també tot i que segur que en Jordi estava trasbalssat per no haver fet cap canvi cec, i l’Sky amb la seva potencia ha tirat el primer salt. La Coma, desprès d’una pista exemplar, ha tirat l’útim pal.

201305 Badatunel Podi CoockieFinalment a podi, hem tingut en Toni i en Coockie en tercera posició de mini-midi. L’ha seguit d’aprop, la Nit, quedant cinquena.

En estandar també hi han hagut molts bons resultats en general: la Collie, cinquena; en Morgan, sisè i en Samy, vuitè.

Elisenda (Drac/Morgan)

m camara Josep (Sky)


FaLang translation system by Faboba