2 mai 13 La Kenya guanya el grau I i agility impecable per tots els participants de grau II i III

Aquest dimecres festiu ens ha permés fer encara un dia més d'agility en una setmana que ja en tenia força. Això si, calia acostar-se a Reus però això no ha estat cap impediment pels intrèpids agilitistes del Cànic.

En grau I teniem el debut d'en Morgan en proves de la canina. A mesura que en Morgan va consolidant la seva execució de les pistes també va pujant la seva iniciativa. Això és quelcom que podria interferir en la correcta realització dels recorreguts pel que l'Elisenda, sota l'assenyat consell de la seva "consciència", ha optar per no seguir a en Morgan quan aquest decideixi per si mateix que ja era hora de començar la pista que segurament deu ser per aquell tunel d'allà. Mantenir l'execució coordinada del recorregut, ni que per això calgui no fer-lo, és una necessitat sobre tot en cas de gossos una mica esbarats com és el cas d'en Morgan.

201305 Reus KenyaEn grau I també competien, en el seu segon desplaçament, la Lorena i la Kenya i ens van fer patir una estona perquè no acabaven de trobar el lloc (el primer cop que hi vas pot ser complicat fins i tot si veus on és). Per sort l’organització ens va ajudar canviant l’ordre de les categories i permetent-li reconèixer durant el canvi d'alçades. Un cop posades al tema, van fer una pista perfecta fins que, gairebé al final, es van trobar que calia passar per un túnel de lona negre. El cert és que feia una mica de por i, fins que no li van obrir una mica, la Kenya, que és una gossa assenyada, no s’hi va posar.

En la segona mànega hi tornava a haver el túnel de lona, però la Lorena hi va posar una energia extra i la gossa el va superar gairebé sense dubtar-ho. Va seguir amb una pista amb conducció i obstacles impecables fins a tres salts del final en que va tenir un petit error de trajectòria -esmenat de seguida- després de balancí. No van tenir, per tant, un zero però van quedar primeres en la classificació conjunta gràcies al seu bon paper.

Tots els participants de grau II (la Coma, la Sacha i la Taca) i de grau III (en Drac) van fer el recorregut d’agility sense cap error i dins el temps establert. A més la Taca i la Sacha van quedar en segon i tercer lloc de la classificació conjunta de mini i midi. En la segona mànega, però, van tenir algun problema: la Coma va sortir-se del slalom a dues portes del final i al corregir va passar-se de temps; la Taca va obrir una mica més de compte una trajectòria i va passar-se un salt i en Paco va intentar un canvi cec deixant un salt pel mig que no va funcionar prou be i la Sacha va passar pel costat del salt, per sort va poder esmenar-ho ràpidament i encara va entrar en el temps, aconseguint un doble excel·lent i quedar cinquè a la conjunta. En grau III en Drac ens va fer patir una mica per una demora imprevista en l’entrada a la pista i, quan al final va iniciar el seu recorregut, no sabem si per massa nervis o massa relaxació, va cometre un error i va eliminar-se.

En qualsevol cas va ser una bona prova en que tots els participants que hi optaven van poder anotar els primers "caniquillos" de la nova temporada.

 


FaLang translation system by Faboba