27 abr 13 En Miguel segon amb l'Osito a la prova de grau I i la Nit s'emporta en grau III

201304 Quiteria Podi Nit201304 Quiteria Podi OsitoDissabte, els participants del Cànic es van acostar a Vilanova del Vallès, on el club Santa Quitèria organitzava l'avantpenúltima prova puntuable pel campionat d'Espanya 2013. Hi teniem en grau I a en Miguel amb l'Osito, la Mònica amb en Dirk i la Laura amb l'Sky, en grau II. l'Ana amb la Taca i la Carme amb l'Striptease i en III la Montse amb la Nit.

En grau I l'Osito va ser dels pocs gossos que van completar les dues pistes i això li va valdre classificar-se en segon lloc al podi final.

Com la competició coincidia amb una prova Selectiva pel campionat del món que se celebrava a Castelló, a la qual s'hi van acostar molts participants de Grau III, els 5 agilitistes d'aquesta categoria que es van quedar a Catalunya, van fer les mateixes pistes que les dels competidors de Grau II, però amb un temps mínim exigit d'execució inferior a aquests.

El jutge (Gregorio Conde) va creure oportú fer-los córrer amunt i avall de la pista, amb l'inconvenient, entre d'altres, de no arribar a marcar les baixades de la passarel·la o els "segueix, segueix" en lloc d'un salt lateral, la qual cosa va complicar, i molt, aconseguir finalitzar les pistes sense penalitzacions.

En grau III, la Nit va quedar en primer lloc a la final, tot i el salt de la passarel·la.

201304 Quiteria TacaEn grau II la Taca, cada cop més centrada en les indicacions de la seva guia, està preparada per començar la nova temporada i donar molta guerra, i l'Striptease, cada cop més ràpida, tan sols ha de perdre la por al balancí, i que es preparin els participants de Grau II que ve trepitjant fort..

Fins la temporada vinent!!!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba