25 abr 13 Gairebé en la darrera prova de la temporada, en Harpo ha fet podi i pot pujar de categoria mentre altres equips pujen llocs en la classificació per la Copa de Catalunya.

Segona divisió

201304 Quiteria Noa201304 Quiteria GOlfaAquest diumenge, a la penúltima prova de Federació, als participants de segona divisió ens va tocar matinar de nou. Varem començar amb un jumping que, tot i no ser complicat a l’inici, exigia córrer al final per poder arribar a marcar bé el penúltim salt. Malgrat tot, els gossos estàndard van sortir-se'n força bé: en César i la Golfa van acabar la pista amb només dues refusades, i en Juanjo i en Qumba només van tirar un pal i van acabar en novena posició en aquesta primera mànega.

Els gossos petits no varen tenir tanta sort. L’striptease i la Carme es van eliminar en el terrible penúltim salt per no arribar a marcar-lo correctament, i la Noa de la Mam va fer un túnel quan no tocava. La Kira de la Laura va fer un jumping molt bo, amb només un petit problema a l’entrada de l’eslàlom.

201304 Quiteria Estrip201304 Quiteria KiraL’agility va estar marcat per les faltes a les zones de la passarel·la. La Golfa, en Qumba, la Kira i la Noa, van fer un fantàstic agility però a tots els van marcar una falta per saltar una zona a la passarel·la. I l’striptease es va eliminar per entrar al túnel quan el que havia de fer era la passarel·la.

En general , tot i no fer podis, la prova va anar força bé i vam poder sumar alguns punts més per la classificació final a la Copa Catalunya.

Laura (Kira)

Divisió d'honor

En Dani Amigo, el jutge de divisió d'honor i iniciació, va plantejar per les dues categories pistes senzilles però de córrer molt.

En Divisió d'Honor, La Nit i en Drac ho van fer molt bé i no van aconseguir podi per poc, van ser quarta i cinquè de la classificació final. En l'agility, tots dos van cometre una falta: la Nit va saltar la passarel·la però va fer el segon millor temps de la mànega i en Drac va tirar un pal. El jumping, amb dos túnels que es feien moltíssimes vegades, va posar a prova la memòria de les nostres guies però el van fer tots dos a zero malgrat una lleugera penalització per temps.

Iniciació

201304 Quiteria Podi Harpo201304 Quiteria MorganTot seguit, van córrer els nostres representants d'Iniciació: la Dana, l'Sky, en Harpo i en Morgan. La primera mànega va ser un jumping amb unes rectes d'infart. La Laura i l'Sky el van fer molt bé però en un salt on calia recollir el gos pel costat la Laura va marxar massa ràpid i l'Sky es va eliminar repetint-lo en direcció contraria. La Dana va fer tota la pista molt seguida, amb un refús en un salt on la Maria també va marxar una mica ràpid i la gossa la va seguir. En Morgan va sortir amb massa ganes i en un "segueix" mal marcat per l'Elisenda la va mossegar, pel que ella va optar per aturar el recorregut i sortir, eliminant-se de la mànega. En Harpo, la va clavar i va fer la pista a 0 i sense penalització per temps, sent el millor gos d'estandar de la mànega i el segon de la classificació conjunta.

201304 Quiteria Dana201304 Quiteria SkyEn l'agility, la Dana va completar la pista penalitzant una mica en temps malgrat haver-se endut un bon ensurt al baixar del balancí que sonava molt fort. En Morgan, es va reconciliar amb la seva guia i va fer una pista molt bona, tot i això l'Elisenda el va fer repetir el balancí perquè no el va considerar perfecte (de qui ho deu haver après això?) i per tant van tornar a eliminar-se però van acabar més contents. L'Sky va fer la passarel·la amb la seva resistència habitual per tocar la zona i la Laura el va eliminar, per sort ara ja es la única zona que se li resisteix, doncs la rampa ja està superada com ens ha demostrat en les últimes proves. En Harpo va ser l'últim en sortir i va fer molt bé tots els obstacles tot i que en l'eslàlom es fa fer el longuis i el va refusar dues vegades, però per no fer patir a la Mercè va acabar entrant i completar-lo sencer, el que el va fer acabar en la tercera posició en el podi d'estandar d'aquell dia.

Els podis fan il·lusió però de segur que la Mercè va agrair més el haver aconseguit els punts per passar de categoria i poder fer la temporada que ve tota la família junta a Segona Divisió, amb en Qumba i en Juanjo. Segur que quan en Hippy comenci es donarà pressa per anar amb els seus germans!

Elisenda (Drac)

m camara Juanjo/Mercè

 


FaLang translation system by Faboba