20 abr 13 El darrer cap de setmana en Paco i la Sacha van passar, de sobres, a grau II al fer dues pistes a zero i en Toni i en Coockie van guanyar en grau III

201304 Marvi Podi Sacha201304 Marvi Sacha 

 

En Paco i la Sacha van fer dues pistasses. molt ràpides i sense cap error. N'hi calia una per pujar a grau II però en va fer dues i a més va guanyar les dues mànegues i, evidentment, la final.

En grau II varem veure uns recorreguts d'agility impecables d'agility de la Diana i la Coma (un passet més per Espanya) i de l'Elena amb la Martina Un jumping amb alguns punts de complicació els va allunyar, però, del doble zero.

201304 Marvi Podi Cockie201304 Marvi Cockie 

 

En grau III en Toni només volia una cosa: aconseguir el jumping a zero que li mancava per que en Coockie quedés seleccionat pel Campionat d'Espanya individual. Va fer zero a l'agility però, gairebé al final del jumping va caure una barra de salt. Va guanyar la prova però segur que hagués preferit fer el zero en el jumping. Bé, simplement haurà de viatjar una mica més. A Madrid, on l'any passat va ser tercer, ja l'esperen.


FaLang translation system by Faboba