8 abr 13 A la fira de Campllong hem fet el primer lloc (i algun podi més) en totes les categories en que hem participat

201304 Campllong Podi Harpo 201304 Campllong Podi Ela 201304 Campllong Podi Taca 201304 Campllong Podi Gamma

Grau I - Podis i progressió a grau II

201304 Campllong Neus MerceLa Merce i en Harpo competien amb els gossos de mida gran de grau I. Han fet dues mànegues sense cap error i han aconseguit, no només el punt que els mancava per passar a grau II sino encara un de més. Han fet el segon lloc en cadascun dels seus recorreguts i, gràcies a la regularitat, s'han endut el primer lloc en la classificació conjunta.

La Neus competia amb l'Ela amb la resta de gossos de mini i midi de grau I. Ha fet dues pistes amb qualificació d'excel·lent (segona i primera en cada recorregut) i ha quedat al final també com a guanyadora de la prova conjunta en aquesta categoria.

Tant la Mercè com la Neus han aconseguit el punt que els mancava per aconseguir el pas a grau II. Ens consta que totes dues estan ja tramitant la llicència per tal de competir la setmana vinent ja en grau II.

També han fet podi i han sumat el seu segon punt per pujar de grau la Maria i la Dana que han fet un bon recorregut sense cap error. A mes es donava la circumstància que era l'únic gos d'atura participant en aquesta prova organitzada pel grup de treball amb gos d'atura català.

Cal destacar que en Josep i la Vilma també han pujat al podi entre els gossos de mida petita i mitjana de grau I i les bones pistes -rapidíssimes- que han fet en Paco i la Sacha ni que no hagin aconseguit completar-les sense error.

201304 Campllong Harpo201304 Campllong Ela

201304 Campllong Dana201304 Campllong Vilma

201304 Campllong Taca

Grau II - Doble zero i primer lloc per l'Ana i la Taca

En grau II només hem presentat gossos en mini i midi. L'Anna i la Taca han fet dues pistes impecables, quedat primeres en l'agility i segones (per unes centèssimes) en el jumping.

Un doble zero ja arriba una mica just pel Campionat d'Espanya però que sempre s'agraeix.

Cal destacar també la excel·lent pista d'agility de la Carme i la Striptease, senca cap error i a poques décimes de la Taca i fent el segon lloc a la mànega d'agility,

201304 Campllong Podi Nit201304 Campllong Gamma

Grau III - La Gamma i la Nit s'ho emporten de carrer

En la categoria màxima en Jordi i la Gamma han fet dues pistes a zero, aconseguin, per fi, classificar-se pel Campionat d'Espanya. Tots sabiem que no tindria cap problema però el fet que ho hagi consolidat no deixa de tranquilitzar-nos.

La Montse i la Nit, amb la tranquilitat de la seva recent classificació, van aconseguir també un doble zero i quedar segones al podi final.

ALtres actes de la fira

201304 Campllong Sopar201304 Campllong VacaUna de les coses que fa que tornem a Campllong any rera any és la fira amb un entranyable caràcter rural i el seguit de paradetes de tota mena que s'hi troben però també, perque negar-ho, el ja tradicional sopar de germanor que la organització ofereix a tots els participants de la prova.

L'any vinent hi tornarem a ser, a veure si -seguint la tradició- tambe plou!


FaLang translation system by Faboba