29 gen 13 En la competició de la Federació Catalana d'aquest darrer cap de setmana, podis per en Samy, la Lluna, la Tina i en Coockie que puja de categoria.

201301 Valles Samy

Dissabte: segona divisió

Dissabte al migdia va ser el torn dels participants de segona divisió. Un agility que no semblava massa complicat va resultar ser d’allò més punyeter, i només vuit dels cinquanta-cinc gossos que van participar van aconseguir acabar-lo a zero. I un d’ells va ser el nostre golden pèl roig, en Samy, que gràcies a la bona conducció d’en Jordi va fer una pista perfecta, quedant en tercera posició en la classificació global d’aquesta mànega.

Als altres participants d’estàndard no els va anar tant bé. L’Aida es va refiar massa i no va marcar-li bé a la Kira l’entrada del túnel, que estava a tocar de la rampa on la Kira va preferir pujar. La Coma es va fer un embolic als pals i se’n va saltar un, amb la mala sort que la Diana no se’n va adonar i va seguir el següent obstacle. En Qumba va acabar la pista amb tres faltes al tirar uns quants pals. A midi, la Kira i la Laura van fer un agility quasi perfecte, fent només un refús a l’entrada dels pals. I a mini, la Noa amb la Mam va fer una bona pista, però va penalitzar al saltar-se les zones de baixada; i la Noah i en Jordi van fer un pista boníssima; llàstima que a la recta final va tirar l’últim pal.

El jumping que va plantejar el jutge suposava un repte per als que estem menys en forma, doncs tocava córrer de valent. L’Aida i la Diana van tornar a estar de pega, i es van eliminar. En canvi els altres participants van fer una bona demostració, i quasi tots ells van fer a zero el jumping o amb alguna falta. Finalment en Samy amb en Jordi van donar el toc verd al podi, acabant en segona posició. Enhorabona! :)

Aida (Kira)

 

201301 Valles Coockie 201301 Valles Lluna

Diumenge: iniciació i divisió d'honor

Diumenge ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, els participants d'Iniciació del club: la Maria amb la Lluna, el Toni amb el Cookie i el Josep amb la Vilma, es van aixecar per anar a practicar un dels seus esports favorits: l'agility.

Les pistes plantejades pel jutge eren apropiades a la categoria i, per tant, no presentaven gaire dificultat. La Lluna les va executar amb força precisió, tot i algun refús i algun pal caigut, però això no va impedir que pugessin al pòdium en segona posició. La Vilma va fer una primera pista espectacular, fins i tot van estar a punt de fer-la passar per l'antidopatge, però tot es va aclarir quan, al sortir a la segona mànega, tornava a anar al seu "ritme" habitual. Però el gran protagonista d'Iniciació va ser el Toni i el Coockie, els quals, després d'algunes jornades intentant pujar de categoria, per fi van aconseguir finalitzar l'agility sense cap penalització que els mancava (i a la velocitat que ens té acostumats), amb la qual cosa, va pujar al 1r lloc del pòdium. En properes convocatòries ja podrà participar en Segona Divisió.

En Divisió d'Honor hi havia l'Isma amb la Chula, la Montse amb la Nit i el César amb la Tina, aquests darrers força cars de veure darrerament en les competicions. Les pistes semblaven fàcils però, tot era falses aparences, doncs hi havia aquells petits paranys que feien que el gos fes un salt o un túnel quan en realitat s'havia de fer l'eslàlom. Tant la Chula com la Nit van caure en aquests paranys en l'agility, però ho van compensar amb un jumping sense penalitzacions. Els que mereixen una menció especial en aquesta categoria són el César i la Tina, doncs van finalitzar ambdues pistes sense penalitzacions, el que els va portar al 3r lloc del pòdium, en el qual el van haver de representar ja que, donada la llarga durada de la prova, va haver de marxar al tenir compromisos familiars.

Un cop més, cap de setmana d'agility, amb el color verd al pòdium. Felicitats a tots i a seguir gaudint!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba