29 des 12 Aquest darrer cap de setmana podi de la Dana i en Coockie en iniciació però molt bones actuacions de la resta.

Dissabte: segona divisió

Dissabte, donat que els competidors no vam tenir gaire sort amb la loteria, ens vam acostar al Marvi a provar sort en això de l'agility.

201212_Marvi_NoahLa jutgesa va plantejar unes pistes entretingudes tot i que una mica complicades, amb passarel·les encarades que no tocaven i jumpings que requerien de bon condicionament físic, cosa que els competidors anem sobrats....

Després de menjar les pastes per celebrar un aniversari que hi havia per allà vam començar la competició.

En la mànega d'agility hi van haver molts bons resultats: la Golfa i en César amb només una falta, la Noa i la Mam amb una falta i un refús la Coma que va finalitzar sense penalitzacions, la Kira i la Laura amb cero penalitzacions, en Samy i en Jordi amb un refús i la Noah i en Jordi amb només una petita penalització per temps.

Vam continuar gairebé tots amb els bons resultats en la segona mànega tret de la Coma, la Kira i en Samy que es van eliminar gràcies als seus guies.

Al final de la jornada molt bones posicions dels nostres representants de segona quedant la Noah blanca (a estones marró al acabar pista) i la Noa negra  en cuarta i cinquena posició respectivament (enganxades en la classificació parcial i final per variar) i la Golfa en quart lloc.

Continuem amb representants classificats pel campionat de Catalunya: de moment tres estandards i dos minis de segona: MOLTS ÀNIMS QUE VOSALTRES PODEU!!!!

Jordi (Samy/Noah)

Diumenge: iniciació

201212_Marvi_Podi_Coockie201212_Marvi_Podi_DanaLes pistes d'iniciació tenien alguns punts en que calia estar ja iniciat per superar-los. En el jumping un punt interessant era l'entrada del slalom però això no és problema per la gent del Cànic. Els que havien de tenir problemes ja els van tenir en altres punts però allà estaven la Maria i la Lluna per fer una pista perfecta (primeres en estàndar) i en Toni i en Coockie que van fer una pista rapidíssima però van tenir la mala sort de tombar un pal.

En l'agility un salt per darrera després del túnel i un salt molt llunyà després del balancí posaven la nota d'interés. En Toni va tornar a fer una pista perfecta i va tornar a caure accidentalment un pal. La Laura i en Sky i la Maria amb la Dana van fer bones pistes però la Lluna va notar l'estona d'espera i no va anar gaire centrada.

Al final, però, en Toni amb en Coockie i la Maria amb la Dana van quedar segons respectivament en categories mini i estàndar i van ser reconeguts per l'organització amb un esplèndid trofeu.

Cànic

I al migdia: divisió d'honor

Diumenge al migdia, els representant de DH del club (la Chula, la Gamma, la Nit i en Drac) es van trobar amb unes pistes molt tècniques. L'agility, que tenia una parell de seqüències amb mitjos i reres mortals, va fer que la Chula i en Drac s'eliminessin. La Nit va aconseguir superar la pista amb sols un refús i una entrada a túnel que va sorprendre fins i tot a la Montse mentre que la Gamma la va completar a 0 i, a més, assegurant les zones.

El jumping demanava córrer i marcar bé un parell de punts. La Chula va aconseguir el 0 i això que els seu guia "no corria gaire" i en Drac també, tot i algun canvi ceg una mica forçat de la guia. La Gamma va comentre un refús en un dels punt tècnics i en Jordi va preferir repetir la seqüència, el que els va comportar eliminar-se. La pista més maca, la de la Nit gràcies a que la Montse es va anticipar molt bé en tots els punts i va posicionar-se adequadament, ajudant a la gossa i evitant qualsevol volteta. Al final la Montse i la Nit van quedar en una quarta posició que ens va deixar un bon regust a podi, d'aquests als que, des de que han tornat, la Montse i la Nit s'han aficionat.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba