19 des 12 El darrer cap de setmana podis en iniciació per la KIra i en Sky i en divisió d'honor per la Montse

Aquest darrer diumenge es va disputar a Badalona una prova mes de la lliga catalana d'agility. Al fer-la sobre dues pistes van poder completar-la en un mati el que és d'agraïr.

201212_Badalona_podi_Sky201212_Badalona_podi_Kira201212_Badalona_SkyEn iniciació els mes novells es van trobar amb pistes que no eren del tot evidents i on punts com un salt una mica lluny sortint del túnel i amb una rampa a prop van fer mes mal del que semblava al reconèixer inicialment la pista.

En aquesta primera mànega el millor resultat va ser per la Kira i la Laura primeres entre els gossos mitjans i quarta en la general. En els gossos de mida gran tenien seguits a la classificació a en Sky (3r), la Lluna (4a) i en Harpo (5è).

En la mànega de jumping la Laura i la KIra van tornar a ser el millor midi (terceres a la general). Cal destacar la gran pista de la Maria i la Dana: sense cap error i a un bon temps (segon millor gos en mida gran).

Al acumular les dues mànegues hi va haver podi per la Laura amb la Kira sobre la suma de mini i midi i per la Laura amb en Sky en mida gran.

En segona divisió no varem tenir gaire sort. Segons descriu un dels nostres representants en aquesta categoria:

201212_Badalona_QumbaEn segona divisió la jornada va començar amb la pista d'agility i en Samy va decidir que el color blau de les zones no feia conjunt amb el seu color de pèl i no va deixar una sense fer.... correctament, es clar. En Qumba va fer un recorregut amb prou efectivitat, acabant-lo amb dues faltes per tirar dos pals.Sort que entre els estandards teníem a la Diana i la Coma que, amb la seguretat que les caracteritza, van aconseguir acabar el seu recorregut sense penalitzacions.

Entre els "peques" teniem a la Noah, que va aconseguir fer un mig-quiet que va permetre al guia sobrepassar el primer obstacle (els miracles existeixen).Això si, bo i la pista que ja havia plantejat el seu guia a la lliga es van eliminar en pas entre dos obstacles en casa del herrero, cuchillo de palo... La seva alter-ego Noa i la seva guia Mam per solidaritat es van eliminar. Aquest parell han d'anar juntes no només en la classificació sinó en els resultats.

201212_Badalona_SamyDesprés venia el jumping, els nostres representants tampoc van tenir gaire sort:en Samy  va eliminar-se despres que el seu guia l'enviés amb el cos a una entrada del tunel i amb l'ordre verbal a l'altra (per si no li costa, li posarem encara més difícil...). La Golfa, en canvi, va finalitzar el seu recorregut sense penalitzacions: aquesta gossa cada dia ens sorprén més. En Qumba va aconseguir acabar la pista molt bé  (i això que en Juanjo no li va posar gens fàcil), només fent un refús en un salt. La Coma va acabar el seu recorregut amb només un refús en un salt enrere, un pal ahhhh i un petit lapsus de la seva guia: els guies a vegades també ens equivoquem. Sort que teníem les Super-Noes: la Noa de la Mam va acabar sense penalitzar, igual que l'altra Noah, després de tenir-nos una estona patint pel quiet, sobretot al guia.

Resultat del dia: cap podium de color verd en segona... ara bé a la pròxima competició allà ens tindran de nou. Jordi (Samy/Noah)

201212_Badalona_podi_Nit201212_Badalona_Chula201212_Badalona_NitEns quedava encara la divisió d'Honor.

En el jumping varem tenir pistes a zero de la Montse i la Nit, de l'Isma amb la Chula que està recuperant-se ja de la seva lesió i que -bo i no forçar gaire- va fer molt bones pistes i d'en Drac. En l'agility, però, l'Elisenda va aprofitar per consolidar el treball a la pasarel·la, demanant a en Drac que la refés després d'una execució imprecisa amb el que no van puntuar. Si que van repetir la pista a zero la Montse, que al final va pujar al podi, i l'Isma al que ens ha agradat tornar a veure a les pistes i que ja s'ha inscrit per la propera prova.

La setmana vinent una nova jornada d'aquest Campionat.


FaLang translation system by Faboba