11 des 12 En la prova disputada a Reus, bones pistes en general i primers lloc de la Striptease en grau I i de la Nit en grau III.

201212_Reus_dium_podi_GIDiumenge, tot i el fred de primera hora, el vent va decidir no matinar, i l'ambient era molt més agradable que dissabte!

A grau I hi teníem a en Harpo, la Holly, l'Striptease i la Vilma, i tots ells acompanyats pels seus guies i, com no podia ser d'una altra manera, van sortir amb moltes ganes (bé, uns més que altres, oi Vilma?). En Harpo i la Holly, tot i algun entrebanc en l'eslàlom, van resoldre amb "agilitat" ambdós recorreguts. L'Striptease, gràcies a la manca de vent, va fer molt millor el balancí, tot i que no va aconseguir finalitzar les pistes a 0. Tot i això vàrem tornar a tenir un podium amb una forta tonalitat verda, ja que l'Striptease va quedar en 1r lloc i la Vilma, amb la seva "regularitat", en 2n lloc.

Tot seguit El jutge va optar per fer les mateixes pistes a Grau II, on hi van participar el Qumba, la Martina i la Coma, que a Grau III, amb en Drac, la Gamma i la Nit.

Pel que fa al Juanjo i en Qumba, s'ha de dir que cada cop estan més compenetrats. Ara tan sols manca que el guia no s'interposi en el camí del seu company i aconseguiran la perfecció! La Martina, es va tornar a entrebancar en el eslàlom, però la resta de pista va ser molt fluida. La Coma, després d'un agility a 0, el qual la va situar al 2n lloc de la classificació, va tenir alguna dificultat en l'eslàlom del jumping, però tan ella com la Diana, van marxar cap a casa força contentes.

201212_Reus_dium_podi_GIIIA Grau III, l'Elisenda i en Jordi van optar per que en Drac i la Gamma, respectivament, repetissin la passarel·la ja que no l'havien fet massa bé. Això els va comportar una eliminació però ho van compensar amb un jumping ràpid i fluid que va dur a la Gamma pugés al 3r lloc del podi on la va acompanyar, en aquesta ocasió, la Nit. Amb el seu primer lloc la Nir va aconseguir, per fi, fer ambdós recorreguts a 0 i anar-se acostante, poc a poc, al campionat d'Espanya

La competició va acabar a bona hora, amb el temps necessari per poder tornar cap a casa i prendre's la tarda de descans, que tots ells, s'havien guanyat merescudament.

Fins la propera!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba