10 des 12 A Reus podi per en Drac que es classifica pel Campionat d'Espanya i per la Nit que, després de la seva baixa maternal, ha tornat amb molta empenta.

La competició a Reus ha començat pels participants més novells i amb un fort vent que feia que tot fos força més complicat. L'Estriptease ha fet bones pistes però, possiblement amb raó, no es refiava de fer el balancí amb aquesta ventada, l'Ela tenia por de sortir volant (i no ens estranya) mentre que la Holly i en Harpo (gossos de més pes) han combinat alguna refusada amb altres incidents. Al final ha hagut de ser la Vilma la que, assegurant cada recorregut, pugés al podi en primer lloc del grau I on l'ha acompanyat la Estriptease.   Josep (Fosca)

201211_Reus_MartinaA grau II, en Qumba (més aviat en Juanjo) ens ha sorprès molt doncs ha anat molt centradet, fent unes pistes molt maques on sols ha comès un refús a l'entrada de pals de l'agility i un altre en un tunel al jumping. L'enhorabona a aquesta parella que quan ho fan bé, ho fan de nota!

La Martina avui estava com el vent, tirant obstacles a les dues pistes, el que ha fet que l'eliminessin però, tot i així, ha anat seguida i força atenta a la seva guia. Aquesta gossa li agrada donar la nota superant les parts dificils de els pistes i eliminant-se on no ens ho esperavem; ella, és així. Seguiu treballant que tots sabem que podeu, ha sigut un mal dia.

La Coma ha fet un agility molt maco en que, a causa d'un temps força ajustat, no ha pogut ser ha cero i en el jumping, una sortida massa ràpida ha fet que cometes un refús en el tercer obstacle. Per la resta, unes pistasses.

Els competidors de graus II d'avui han sigut uns autèntics campions, compartint pistes amb grau III i amb temps que els han fet patir, però nois, crec que ho heu fet molt bé independentment dels resultats. Les pistes eren dificils i heu completat seqüencies molt complicades. Sou uns cracks!

201212_Reus_diss_podi_GIIIEls competidors de grau III d'avui eren la Nit i en Drac. L'agility de la Nit ha sigut espectacular i es que a ella no se li nota la maternitat. Ha fet una passarel·la molt bona aconseguint un cero. Al jumping, però, un refús justet li ha tret l'excel·lent net. Una llàstima però això no ha impedit que pugés al podi mini-midi en tercera posició, molt ben acompanyada de la seva filla Rumba. La Nit esta disposada a demostar quees podia permetre els mesos de baixa i que ara està amb les piles carregadissimes per completar els punts que li falten per arribar al Campionat d'Espanya.

En Drac ha començat el dia amb una passarel·la lletja, lletja, i a sobre la seva guia s'ha equivocat de recorregut a pista, però s'ha pogut més o menys arreglar i acabar la pista amb un 0 bastant lleig. Per sort el jumping ha estat bo i ens hem pogut treure el regust amarg de la primera pista. Amb aquesta dossi de sort, hem aconseguit el últim doble 0 per anar per individual al Campionat d'Espanya i hem pogut pujar al podi MiniMidi de Grau III, en primera posició, al costat de la nostre companya Nit, despres de molt de temps sense compartir podi. Tot i haver aconseguit el resultat que buscavem, les passarel·les s'hauran de seguir treballant i molt.

Demà, més d'hora tornarem a Reus, per tal de seguir donant guerra.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba