7 des 12 Exit d'organització -ja tenim força pràctica- i podi per la Striptease, la Coma i la Gamma en la nostra prova.

201202_Canic_BarEl darrer cap de setmana varem organitzar una competició de la Federació Catalana d'agility al nostre club. Fidels al nostre estil, varem plantejar-la sobre dues pistes en paral·lel per tal que la gent (tant participants com organitzadors) no s'hi hagués d'estar tot el dia.

Ens en varem sortir amb nota i a quarts de tres ja haviem lliurat els premis de les tres categories. Considerant que teniem més de 170 participants és tot un record que només és possible gracies a la col·laboració de moltes persones (en total varem ser 40 els que varem fer que tot anés tan rodat) i a la feina tant el mateix dia com prèvia de molts d'ells, a la tasca dels resposables de cada activitat i a una acurada planificació. A més ho vàrem fer de gust (bo i el cansament), sabent-nos partíceps de quelcom més gran.

Gràcies a tots els que ho vareu fer possible!

201202_Canic_podi_Estrip201202_Canic_EstripEn l'aspecte esportiu tampoc ens va anar malament. La prova va començar per la segona divisió i varem veure -sobre una pista realment complicada- un jumping espectacular de la Mam i la Noa que els van fer guanyar la mànega a gairebé dos segons del següent participant. Llàstima d'un error en l'entrada del slalom del jumping on també va fer un bon recorregut. No està malament per haver pujat de categoria fa dos dies.

En el jumping la resta de gossos: la Noah, en Samy, la Golfa o en Qumba 'simplement' van aconseguir completar la pista i no eliminar-se (que ja era molt mèrit).

201202_Canic_podi_Coma201202_Canic_ComaLa categoria d'iniciació va començar per l'agility i aquí es va notar que 'jugavem a casa'. Varem tenir pistes a zero de la Carme amb la Striptease, de la Maria amb la Lluna i de la Diana amb la Coma, que van ser respectivament segones, terceres i quartes de la mànega, seguides de prop per la Laura i la Kira que tenien una penalització.

La mànega de jumping se la van endur de carrer en Toni i en Coockie: sense cap error i amb un segon menys que el segon i quatre menys que el tercer. També van fer zero la Laura amb la Kira, la Carme amb la Striptease i la Diana amb la Coma amb el que totes tres aconseguien la marca per pujar a segona divisió on ens va bé tenir més gent per reforçar l'equip. Al sumar les dues mànegues van pujar al podi la Carme i la Striptease, segones en mini/midi i la DIana amb la Coma, primera en mida que es despedeix així per la porta gran de la categoria d'iniciació.

201202_Canic_podi_Gamma201202_Canic_GammaEn la màxima categoria, en Jordi, que es va prendre el seu temps per assegurar les zones de contacte amb la Gamma, va ser segon a l'agility. Al jumping, però, no es van entendre en un salt, sumant un refús i perdent temps. Bo i això van pujar al tercer lloc del podi.


FaLang translation system by Faboba