26 Nov 12 Matinada per anar a Girona on hem trobat pistes ràpides amb algun punt de complicació però que hem superat amb alegria i bon esperit.

Segona divisió: matinada i cap a Girona

A altes hores de la matinada part dels components de segona divisió i algun que altre acompanyant hem quedat al club, de camí a Girona.

Un cop arribats i amb uns quants graus menys al cos, ens hem disposat a reconèixer pista. En principi la primera pista era prou assequible i sense gaire dificultats, tret del tram final, que estava pensat per posar a prova les cames dels guies dels gossos més ràpids.  Tot i això els membres del club ho hem pogut superar amb escreix.

En categoria standard, la Golfa i en Cesar han fet una molt bona pista sense cap falta ni refusada, això sí deixant al guia sense alé, la Kira amb l'Aida també han aconseguit finalitzar el seu recorregut sense penalitzacions i en Samy ha finalitzat la pista amb una refusada en un dels salts. En categoria Mini la Noa i la Mam han finalitzat el recorregut amb una refusada a la rampa i la Noah i en Jordi amb un refús en un dels salts.

El jumping en principi semblava també prou assequible, tret de l'inconvenient d'un salt doble. La Golfa i en Cesar han finalitzat la pista amb un refús a l'eslàlom i en Samy i en Jordi amb un refús en un salt per fer.... si senyor un canvi cec!  Sort que teníem la Kira i l'Aida que a una velocitat més ràpida que en la primera mànega han aconseguit acabar la pista sense penalitzar.

Les dues Noes han deixat clar que encara han de treballar més el salt doble ja que, bé sigui per no marcar-li clarament o per por a fer-lo, les dues han penalitzat en aquest obstacle. Al final de la competició de segona, no hi ha hagut podis pels membres del club... “però que nos quiten lo bailado”: les bones pistes, els riures, el dog dancing entre pista i pista i el bon ambient ens ho emportem a casa i no ens ho treurà ningú. Gràcies club.

Jordi (Samy/Noah)

Iniciació: pistes per còrrer amb un eslàlom tècnic

Aquest diumenge al Club d'Agility Girona molt bones pistes per al grup d'Iniciació. Hem començat per un jumping ràpid i obert on la dificultad més notable era l'entrada dels pals (on més d'un vam caure al parany). Desprès va seguir un agility igual de dinàmic amb pocs canvis i moltes ganes de còrrer.

En resum, tot i algun "despiste" es van fer unes pistes ràpides, divertides i per disfrutar d'un diumenge d'agility!

Diana (Coma)

Divisió d'honor: pistes complicades i bon paper de la nIT

A la prova de divisió d'honor hi participava en Drac, la Nit, en Rufo i la Gamma. Les pistes, com de normal, han estat molt complexes.

Pel que fa a l'agility, la Nit ha estat la única que ha acabat el circuit a zero, fent una molt bona pista. Els altres tres s'han eliminat entrant en un túnel sota la passadela quan s'havia de fer aquesta. Per la resta tots han fet zones molt bones i pistes fluides.

Pel que fa al jumping hi ha hagut més sort: en Drac, en Rufo i la Nit han acabat el circuit sense errors, mentre que en Jordi i la Gamma s'han eliminat per repetir una seqüència on havien fet un refús.

Després d'aquesta llarga prova en la tarda d'eleccions on teniem a tot Catalunya pendent de nosaltres, ja podem avisar al parlament que comenci a contar vots.

Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba