19 nov 12 A Bàscara bones pistes sobre circuïts complexes. Punt per en Harpo i la Holly i podi de la Striptease i la Gamma.

Grau I

201211_Bascara_Podi_StripteaseEl dia ha començat gris i amb amenaça de pluja. Al final tot ha estat un “cap de núvol”, quatre gotes per molestar i una mica de fang al voltant de la pista.  A mesura que anava avançant la prova, els gossos blancs cada cop eren més marrons i la roba dels guies anava prenent també el mateix color.

201211_Bascara_ElenaEl nostre club ha estat representat en grau I pels equips standard Kira/David, Harpo/Mercè, Holly/Elena i Puf/Sandra i en la categoria midi pel Striptease/Carme.

En la primera mànega els pastors de Brie Harpo i Holly amb la Mercè i l'Elena respectivament han fet unes pistes ràpides i sense cap penalització amb l’espectacularitat a que ens tenen acostumats. Tant un com l’altra estan a un pas de la següent categoria. En la segona mànega, una penalització en tots dos equips no ha impedit que completessin unes pistes molt bones.

La Sandra i el Puf també han fet una excel·lent primera mànega, molt ràpida i només amb algun refús que ràpidament s’ha reconduït. La Kira i el David també han fet totes dues mànegues molt ràpides i han estat ben a prop d’acabar sense penalitzacions. La seva bona actuació els ha permès acabar entre els sis primers de la categoria gran.

La Striptease ha començat amb una primera mànega amb algunes refusades. A la segona ha estat més inspirada i ha decidit fer la pista per davant de la Carme. L’aventura ha acabat amb una refusada al novè obstacle on s’han posat les dues a la mateixa alçada. Al final han acabat en la tercera posició i, encara que no han fet el punt, han pogut gaudir del podi.

201211_Bascara_Kira201211_Bascara_Striptease

Carme (Striptease)

Graus II i III

201211_Bascara_Podi_GammaEls nostres participants de grau II no han tingut molta sort. Pel que fa a l'agility tant la Martina com la Coma i en Qumba han acabat eliminats al agility. Tots han fet pistes molt bones però, per un petit descuit, s'han eliminat.

201211_Bascara_NitPel que fa al jumping, que era tant o més complex que l'agility, la Coma ha tingut mala sort i s'ha eliminat. La Martina ha acabat la pista tot i que ha tirat varis pals. Com a curiositat destacar que en un d'ells, al repetir-lo, la Martina ha hagut de saltar a un ajudant de pista. Per acabar, en Qumba ha fet una gran pista tot i que ha tingut un refús perquè en Juanjo l'ha enviat a l'eslàlom des de molt lluny a veure si entrava sol i li ha anat de ben poc.

Centrant-nos en grau III, la mànega d'agility l'han acabat a 0 la Nit, en el seu debut després de ser “mama” i la Gamma. En Drac ha tingut mala sort i s'ha eliminat. Per acabar la llarga prova, què millor que un jumping molt difícil per fer que els que tenen cero no treguin punts? I així ha estat: la Nit no ha pogut acabar la pista, eliminant-se després de varies errades i en Drac s'ha eliminat en una trampa del principi tot i acabar la resta de pista bé. Finalment la Gamma ha realitzat una bona pista tot i què ha tingut la mala sort de tirar un pal ja cap al final.

Concluim doncs una llarga prova amb un segon lloc de la Gamma en midi/mini de grau III

201211_Bascara_Drac201211_Bascara_Gamma

Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba