13 nov 2012 En la prova de la FCAG d'aquest darrer diumenge, amb més de 170 participants, no hi ha hagut cap podi del club i això, per inusual, és noticia. Això si ens hi hem fet notar, hem sumat algun puntet i ho hem passat bé.

Iniciació

201211_Badalona_Dana201211_Badalona_Lluna1

En iniciació el jutge, l'Alfredo Tuset, ha plantejeat un jumping obert amb algun punt d'atenció. Aquesta pista ens ha anat bé: la Coma un zero (gairebé ja hi comptem), sent la més ràpida del club; la Striptease, que ha fet mitja pista per davant de la Carme, ha completat una pista neta i ràpida (a tres centèssimes de la Coma) bo i fer-nos patir i perdre temps quan anava al salt de longitud que no tocava. També han fer zero la Laura i la Kira amb un eslàlom impecable i, en el seu debut en federació, en Harpo i la Mercè, bon començament!

L'agility era més complicat i això s'ha notat. Tothom ha tingut un o altre problema: l'únic zero en el recorregut ha estat el d'en Harpo que s'ha passat una mica de temps. Fins i tot la Coma (carinyosament "la gran esperanza blanca") ha tingut un refús davant un túnel. Bo i aixó, hem acumulat tres nous jumping a zero per pujar a segona divisió per la Striptease, la Coma i en Harpo sumant a més un "punt petit" cadascun d'ells. En el cas de la Kira, aquest ha estat ja el seu segon puntet i està a un pas de promocionar a segona divisió.

201211_Badalona_Coma201211_Badalona_Sky

Segona divisió

En segona divisió l'Eduard Bonet ha plantejat dos recorreguts molt interessants.  La Noa i la Mam han fet un agility espectacular, permetent-se fins i tot una excursió fins a tocar del slalom (que no calia fer) i bo i això acabant segones llàstima que en el jumping han tingut un entrebanc amb el slalom i han acabat quartes en el total de mini-midi. La Noah i en Jordi també han anat força bé però, per allo del quiet-inquiet que diu en Jordi, han tombat el primer pal en tots dos recorreguts. Bo i això han sumat 15 punts en la lliga on pugen al cinquè lloc. L'Aida amb la Kira ha fet un agility molt ràpid amb el que, bo i una baixada una mica llarga de la pasarel·la i  problemes amb el darrer pal del slalom, ha sumat 15 punts en la classificació. En Qumba va debutar en segona divisió i va fer un agility impecable en zones i slaloms però va caure en un parany prop del final del jumping. En Jordi estava content de les pistes d'en Samy pel resultat de la correcció aplicada en les pujades de la pasarel·la.

201211_Badalona_Noa201211_Badalona_Qumba

Divisió d'honor

Els nostres representants de Divisió d'honor, en Rufo, la Gamma i en Drac, han pogut disfrutar d'unes pistes de nivell que els ha plantejat l' Alfredo. En un inici, un jumping assequible però amb una entrada d'eslàlom complicada ha permès que en Rufo i en Drac acabessin la pista però tots dos han penalitzat per temps, la Gamma, en canvi, s'ha eliminat entrant a la boca de túnel incorrecte. Ho ha compensat amb un agility excel·lent, veloç i amb unes zones d'infart. En Rufo, ha fet la pista força bé però amb dos refussos estranys en aquest equip tant fiable, a la pròxima segur que no passarà. En el cas d'en Drac, venia a treballar la passarel·la i es el que ha fet, s'ha saltat la zona de baixada i l'ha repetit, eliminat-se però fent una pista molt bona per la resta.

Increïble però cert, aquest cap de setmana no hem fet cap podi, se'ns estarà pujant al cap?! ;P


Fins la pròxima.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba