1 Nov 12 En la seva primera prova en Harpo ha fer el seu primer punt i ha acabat quart. El segon i tercer lloc del podi han estat per l'Elena amb la Martina (que ja pot passar a grau II) i la Holly

201211_Neo_PodiEl dijous 1 de novembre, hem estat pocs els que ens hem animat a anar a Reus però ens ho hem passat d'allò més be. A més, aquest cop, el nostre grau I estava format exclusivament per estandars, i a més, tots eren pastors de Brie (inèdit!). A la Martina, la Holly i en Qumba que s'han donat a coneixer recentment a les pistes s'afegia avui el debut d'en Harpo

201211_Neo_HollyLa primera pista de la Holly ha estat interessant: desprès de refusar el balancí s'ha decidit a pujar-lo però ho ha fet acompanyada d'un border que s'havia colat a la pista. La imatge de l'Elena, fent el balanci amb dos gossos a l'hora, era un quadre. Gràcies a l'espontani, però, l'Elena ha pogut tornar a començar i, tot i que li han mantingut el refús del balancí, ha fet una pista molt maca.

Seguidament hem tingut el debut d'en Harpo, que ha fet una pista seguida i molt maca amb una falta al balancí i una altre a l'eslàlom.

En Juanjo que no volia eclipsar el debut de la Mercè, ha decidit eliminar al Qumba fent un obstacle que no tocava, tot i així, la pista que ells s'han inventat l'han fet d'allò més bé. Ànims Qumba, sabem que en Juanjo no és fàcil, però amb alguns guies s'ha de treballar més que amb altres!

La Martina, ens ha deleitat amb els seus eslàloms, llàstima que per ser original, ha fet 2 refusos a la passarel·la, quelcom força estrany. Això si, ens ho ha compensat a la segona mànega on ha completat la pista a 0 obtenint el seu darrer punt per passar de categoria i aconseguint estar en tercer lloc al podi. Enhorabona a les dues per la feina feta. Us ho mereixeu!

Tot seguit han sortit la Mercè i en Harpo que no volien ser menys i han fet una altre pista perfecte, obtenint el primer punt en el dia del seu debut! Aquesta pista els ha fet remuntar fins al quart lloc en la classificació final. Enhorabona als dos però sobretot a la Mercè, que com podreu veure ens els vídeos, ha guiat molt bé, marcant, ajudant i animant a en Harpo a tot arreu on feia falta. Així era impossible despistar-se! Esperem seguir veient-vos córrer!

En Qumba i en Juanjo devien estar com una moto pel puntet que acaben de veure i al fer la seva mànega han sortit de la taula abans que ho digues el jutge i s'han eliminat, però es que estaven molt emocionats, en Qumba ha anat a veure el seu germà per donar-li l'enhorabona i, ja més tranquil, ha acabat la pista, perfectament.

Per acabar, la Holly ha fet una gran pista però ha perdut el puntet per parar-se massa davant la taula, el que li ha comportat una refusada però ha acabat en la segona posició del podi d'estàndar de grau I.

201211_Neo_Harpo201211_Martina

Passem directament al Grau III on nomes teníem en Drac, però no ens hem sentit pas sols: tota la marabunta Brie de grau I s'ha quedat a fer-nos companyia. Tot i això no hem tingut massa sort i hem fet falta a la passarel·la i penalitzat un segon i pico al Jumping, de manera que no hem aconseguit el preuat puntet. Això si, ens ho hem passat genial amb unes pistes amb rectes d'infart i girs i reres que posaven a prova la memòria de tots!

Així hem acabat aquest dia d'agility que crec que ens ha deixat contents a tots. D'aqui a tres dies hi tornarem!

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba