28 oct 12 En la prova de Vallirana han fet podi la Vilma, la Noa i la Noah i en Qumba ja pot promocionar a segona divisió.

201210_Bugunya_VilmaDissabte a la tarda, en quan va acabar la lliga, alguns varem marxar "corre corrents" cap a Vallirana. La prova de divisió d'honor de la Federació Catalana començava a les dues i calia ser-hi abans.

201210_Bugunya_RufoEn la categoria màxima varen coincidir en Jordi amb la Gamma i en José amb en Rufo.

Sobre uns recorreguts força atractius, en Jordi va conduir la Gamma a tota velocitat. En un punt, però, va confiar en una ordre verbal sense reforçar-la amb el cos ... greu error: la Gamma va fer aquell salt per darrera quan tocava  en sentit contrari. Després, però, va arrodonir un agility excel·lent amb una pasarel·la impecable.

En Rufo va fer bones pistes, com sempre, però el terra -amb moltes pedretes- no li era el més adequat i va correr menys que altres cops.

Després de divisió d'honor tocava participar al competidors en iniciació. La Maria debutava amb la Lluna (i gairebé es queda sense fer-ho un tràmit administratiu). Va poder correr i, bo i algun problema al slalom, va completar les dues pistes amb qualificacio d'excel·lent. Ara que la Lluna ja està recuperada toca reforçar el slalom perque, això de l'agility "enganxa".

201210_Bugunya_JordiA en Juanjo i en Qumba els calia un jumping a zero per promocionar a segona divisió i l'han aconseguit: feina feta! Ara ja tenim quatre representants de mida gran (i tan gran!) amb opcions per fer equip al Campionat de Catalunya.

En Josep i la Vilma han fet dues pistes a zero i forçà ràpides (és corre millor amb fresqueta que quan fa calor). La competició va acabar força tard "quan la Lluna va sortir ja feia hores que la lluna havia sortit" però, bo i la poca llum, varem aconseguir fer una foto de podi de la Vilma.

Diumenge tocava competir als representants de segona divisió que, de nou, han hagut d'anar "corre corrents" per compatibilitzar la prova amb el reconeixement de raça que alguns d'ells tenien aquest mateix matí. Tot ha anat, però, prou bé. La Mam i la Noa, amb dos zeros, ha estat segones i en Jordi amb la Noah tercers. No han pogut, però, recollir el trofeu per que han marxat abans d'hora, Per l'altra banda, però, tot ha anat també bé i tots els gossos que s'hi han presentat han aconseguit els seus "papers".

Per tant, un cap de setmana una mica accelerat però efectiu.


FaLang translation system by Faboba