22 oct 12 La Coma aconsegueix fer podi en la seva primera competició en grau II. En grau I podi per la Striptease i la Martina -que fa un punt- i per en Drac en grau III

201210_Cornella_podi_Drac201210_Cornella_podi_ComaEn un dia que ha començat molt tapat i amb l’amenaça de pluja, el grau I del club estava representat per la Martina i la Holly amb l’Elena i l’Striptease amb la Carme. Les dues pistes han estat prou distretes, amb algun que altre punt de complicació. Cap cosa, però, que impedís a la Martina fer una de les pistes a 0, aconseguir el seu segon punt per passar de categoria i un merescut tercer lloc al pòdium d’estandart.

La Holly no ha tingut tanta sort però ha fet també unes molt pistes amb l’alegria i energia a què ens té acostumats.  L’Striptease han tingut algun entrebanc amb el material del balancí però se n’ha sortit prou bé i ha pogut gaudir d’un segon lloc en el podi. I al final, fins i tot ha sortit el sol!

Carme (Striptease)

Els representants de Grau II, avui eren la Taca i la Coma, que debutava en aquesta categoria. El jutge anglès ha plantejat pistes força complicades però divertides que les han posat a prova. La Taca en l'agility ha comès errors per mala sort i el jumping, tot i eliminar-se, l'ha fet molt maco.

La Diana i la Coma, han debutat, "a lo grande", només han penalitzat menys de 3 segons a l'agility i han fet 0 en el jumping, aconseguint el seu primer excel·lent "brut" pel campionat d'Espanya, esperem que aquest equip segueixi aquest ritme amb el que han començat. La gran sorpresa, a més, ha sigut quan la Diana ha vist que havia quedat segona en el podi, una gran manera de començar el grau II.

A grau III, en Toni i el Cookie han volgut compensar l'èxit de dissabte i han fet pistes ràpides, com ens tenen acostumats, però sense èxits, tot i això porta moltes pistes bones i segur que el pròxim dia tornarà a fer-ho tot rodó. La Gamma, ha participat desprès de molts dies sense veure-la i ha sortit amb moltes ganes, duent a terme unes pistes impressionants però la passarel·la ha seguit sent el punt clau i en Jordi ha hagut d'eliminar-la per haver-se saltat la zona. En Drac, eficàcia provada, ha pogut acabar les dues pistes sense penalitzar aconseguint el seu cinqué doble 0 i quedant al podi en segona posició.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba