14 nov 12 L'Estriptese fa punt en la seva primera prova, la Coma obté el seu segon i també puntuen en Qumba i l'Ela i la Vilma. En grau III punt i podi d'en Drac.

201210_Valles_Estrip 201210_Valles_Carme 201210_Valles_Ela 201210_Valles_Vilma 201210_Valles_Qumba 201210_Valles_Juanjo Diumenge també presentavem un debutant: la Carme s'estrenava en competició amb la Striptease i, per no trencar la línia del cap de setmana, també ha fet el seu primer excel·lent sense cap penalització.

No ha estat però sola. L'Ela, potser perque la Neus, completament afònica, no podia dir ni una paraula ha estat força pendent i ha fet el seu segon recorregut a zero.

La Vilma ha fet una primera pista molt ràpida i al no penalitzar i entrar en el temps ha aconseguit un punt que premia la infinita paciència del seu guia.

El podi final no ha estat monocolor perque uns portavem ja jaqueta i altres no però era tot nostre: la Vilma primera, la Stiptease segona i l'Ela tercera. Tot un luxe!

Els gossos grans de grau I també han estat noticia: la Coma ha tornat a fer un recorregut sense cap error aconseguint el seu segon punt i quedant al podi final i en Qumba i en Juanjo han fet també un recorregut a zero, estrenant així el seu marcador personal.

201210_Valles_Dium_Podi_GI 201210_Valles_Dium_Podi_GI_L Els podis de grau I son el resultat d'un treball, molt llarg en alguns casos. Enhorabona a tots els que ho han aconaseguit i als que han obtingut el seu excel·lent! 

201210_Valles_Drac201210_Valles_Dium_Podi_GIII Avui la Noah, ha debutat en Grau II i ho ha fet força bé, amb pistes molt seguidetes, demostrant que l'agility li encanta i deixant contents tant als que miràvem com a en Jordi. Alguna errada ha pres els puntets a aquesta Westie que ja està donant guerra des que va començar. Amb el quiet segueix sent "dura de pelar" però sabem que si algú pot amb un gos tossut és en Jordi doncs ja ho va demostrar amb el inicis d'en Samy.

Per que fa al germà gran, en Samy, ha fet pistes molt maques, tot i alguna despistada a olorar però en Jordi no volia que li fes ombra a la Noah i l'ha eliminat quan ja havia passat el més difícil de la pista d'agility, el jumping però, l'ha fet a 0.

L'Ana i la Taca han fet pistes més seguides i amb pocs bloquejos, amb una passarel•la molt maca però un parells de punts crítics han eliminat quest equip tant veloç.

En Grau III tornàvem a tenir a en Cookie i en Toni que han sortit, com sempre, rapidíssims però que no ha tingut massa sort i s'han eliminat; i en Drac amb l'Elisenda que han aconseguit fer un doble 0 tornant a pujar al podi en segona posició.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba