10 oct 12 En el seu debut, en Cesar i la Golfa fan un doble zero, s'emporten el primer lloc i promocionen directament a segona divisió.

Iniciació

201210_Selva_Golfa201210_Selva_podi_Golfa Aquest diumenge al club La Selva de Santa Coloma de Farnés els protagonistes van ser la calor i el súper debut de la Golfa fent dues pistes impecables i emportant-se el podi d'iniciació!

La resta vam donar-ho tot a la pista tambè, vam fer sarau i ens ho vam passar genial. Tot i que va fer un sol de justícia de principi a fi, guies i gossos vam aguantar molt bè i vam sortir a pista amb molt ànims. El fet de poder veure en primera fila a una veterana de l'agility que amb 82 anys encara té ánims per continuar fent pista va ajudar a inspirar-nos a tots!

Diana (Coma)

201210_Selva_Coma2201210_Selva_Qumba

Cal destacar que després d'aquest cap de setmana, en Cesar i la Golfa ja poden passar a segona divisió on en Samy i la Kira els estan esperant amb els braços oberts i que en Juanjo i en Qumba, que van finalitzar l'agility sense cap error, estan només a un pas d'afegir-s'hi i fer un equip d'estàndar amb un estil propi que pot fer mal.

Segona divisió

201210_Selva_podi_Noah201210_Selva_NoahA segona divisió el jutge va posar unes pistes d'allò més complicades: balancins encarats a la rampa quan s'havia d'entrar a un túnel, dobles obstacles, un salt pel darrera després d'una recta venint d'un túnel... es veia dificil fer algun excel·lent; i així va ser: de les 90 pistes que es van fer (45 agility i 45 jumping) només 12 es van puntuar amb excel·lent i només 7 d'elles sense penalització.

Els nostres representants no van tenir massa sort a l'agility. La Kira es va eliminar pujant a la rampa després d'un balancí que hi estava encarat i en Samy es va auto eliminar quan va voler repetir una zona, per assegurar-se de que l'havia tocat :) En el jumping la cosa ja va anar millor, malgrat que els dos goldens van penalitzar en temps.

Per sort la Noah estava allà, per donar bona imatge del club. I es que després d'un molt bon recorregut d'agility i també un molt bon jumping, la constància d'aquesta gosseta i del seu guia els va dur tercer lloc en el podi. Enhorabona parella!  Aida (Kira)

Divisió d'Honor

Aquest cop no hem estat noticia en divisió d'honor. Bo i que tots els nostres representants van acabar el primer recorregut amb un excel·lent, en la segona pista la complexitat del recorregut i alguna opció arriscada de conducció ens van deixar fora dels primers llocs


FaLang translation system by Faboba