30 set 12 La Carme i l'iEstrip han fet el seu primer podi a la Fira del Caçador de Tàrrega i en Sky i l'Ela han superat els seus reptes personals.

201209_Tarrega_Podi_Estrip201209_Tarrega_ElaA la prova disputada de matinada (dos quarts de nou d'un diumenge és matinada si es fa a Tàrrega), la Carme i l'Estrip (nom col·loquial de na Exotic Striptease Lover da Casa Mont'Alves) han aconseguit el primer trofeu de la que desitgem sigui una llarga carrera agilitera. La Carme estava preocupada pel slalom i ha sortit perfectament després d'un "despiste" inicial i la resta de la pista ha anat d'acord amb el grau d'iniciació en que estan competint.

També en iniciació, la Neus volia comprovar si el slalom sortia bé en competició i l'Ela ha estat impecable i ràpida i la Laura volia assegurar la pasarel·la, un obstàcle en el que darrerament estàven tenint problemes en competició i en Sky l'ha fet perfectament amb el que la jornada ja ha estat profitosa.

En divisió d'honor en Rufo ha completat les dues pistes amb una única penalització sobre el recorregut, en Drac ha fet bones pistes bo i optar per repetir la passarel·la per millorar-la i la Gamma directament no ha fet la pasarel·la (en Jordi prefereix esperar a tenir-la més consolidada), això si ha fet el jumping més ràpid, amb diferència, en la seva categoria.

201209_Tarrega_Sky201209_Tarrega_Rufo201209_Tarrega_Drac201209_Tarrega_Gamma


FaLang translation system by Faboba