23 set 2012 Primer punt de grau I per la Neus amb l'Ela i per la Laura amb la Kira amb podi per totes dues. En grau III doble zero i podi per en Drac.

201209_Maresme_diumenge_Ela201209_Maresme_diumenge_KiraAvui la Neus i la Laura han obtingut el primer punt en competició de grau I.

Totes dues ho han treballat molt, pel que els fem arribar la nostra felicitació.

La Neus i l'Ela han fet dues pistes molt bones, la primera sense cap error -primer punt en grau I- i la segona amb un petit problema al balancí però també amb molta efectivitat.

201209_Maresme_diumenge_NeusLauraPer altra banda la Laura, que en la primera pista ha estat fregant la desesperació per un d'aquells episodis d'autonomia que, de tant en tant, tenen els beagle ha aconseguit quadrar un segon recorregut impecable, sense cap penalització i a un bon ritme. Totes dues s'ho mereixien i han arrodonit la seva actuació amb dos llocs al podi.

Felicitats per la feina feta a la Neus i la Laura.

A la prova hi havia, però, força gent del Cànic i era difícil no veure'ns. En general hem fet bones pistes i, el que és més important, mantenint el "bon rotllo" amb el nostre gos que ens permet que després d'una pista poc reeixida puguem fer-ne una d'impecable. Aquest cap de setmana n'hem tingut dos exemples bén clars.

201209_Maresme_Osito201209_Maresme_Noah201209_Maresme_Vilma En grau I l'Osito ha posat molta empenta en les pistes, tanta que fins i tot s'ha eliminat per fer un salt de més. La Noah avui ha tombat alguns pals, quelcom poc habitual i la Vilma ha fet les pistes sense errors i amb un bon ritme.

201209_Maresme_Uma201209_Maresme_Dana201209_Maresme_QumbaLa Uma ha superat per si mateixa el balancí que ahir era un problema. Entre els grans, la Dana avui no estava gaire motivada i ha calgut ajudar-la una mica mentre que en Qumba, amb molt bones pistes, va consolidant-se com un valor segur.

201209_Maresme_Noa201209_Maresme_Taca201209_Maresme_RufoEn grau II la Noa ha estat fregat en doble excel·lent mentre que la Taca ha fet un jumping molt ràpid i precís després d'un agility una mica accidentat. En Rufo ha fet pistes fiables, com sempre, ni que avui ha tombat un pal.

201209_Maresme_Puf201209_Maresme_Samy201209_Maresme_KiraEntre els grans, en Puf en grau I ha encadenat bé la pista. En Samy ha fet un bon agility però ha tingut problemes amb un gir al final del jumping i la Kira ha fet bones pistes bo i un incident amb el slalom.

201209_Maresme_diumenge_podi_Drac201209_Maresme_diumenge_DracEn grau III només ens representava en Drac però no ha calgut mes. Amb una conducció molt efectiva i sense estridències, aplicant en cada moment el recurs per adequat pel circuit i el gos, ha completat les dues proves sense cap error i s'ha emportat el primer lloc del podi.

Una jornada completa amb una pila de bones sensacions.


FaLang translation system by Faboba