22 set 12 La Sandra i en Puf aconsegueixen un merescut punt per pujar de categoria i la Noah i en Drac fan podi.

201209_Maresme_dissabte_Sandra_Puf201209_Maresme_dissabte_podi_NoahAquesta tarda les coses no han començat gaire bé pels nostres representants. Molts gossos anàven despistats, aturant-se a ensumar -aquesta pista sembla que és molt interessant- o saltant d'uns obstàcles de contacte amb una superficie que els era estranya. Bo i això ho hem superat amb empenta i un bon esperit i la cosa ha anat millorant.

Així, per exemple, en Puf, que ha protagonitzat una llarga escapada en el primer recorregut ha sortit ja molt més centrat i això li ha permés aconseguir finalitzar el recorregut sense cap penalització i aconseguir així un punt per pujar de categoria. La Sandra i en Puf porten molt temps treballant i es mereixien aquest reconeixement. La nostra enhorabona!

201209_Maresme_dissabte_podi_DracEn Jordi ha fet molt bones pistes amb la Noah i ha pujat al podi, està fregant aquest darrer punt que li permetria pujar de categoria i que se li està resistint més del que caldria. Tots sabem que el darrer punt és el més dificil però segur que l'aconsegueix bén aviat.

En grau II en Jordi ha fet dues pistes molt bones amb en Samy aconseguint un doble excel·lent i quedar en quart lloc a la classificació final i hem vist també recorreguts bons d'altres guies com  l'Anna o l'Aida.

En grau III el nostre representant al podi ha estat en Drac que ha compensat un primer recorregut poc lluit amb un segon impecable i força ràpid.

Demà a les vuit del matí hi tornarem a ser, a veure com se'ns dona.

201209_Maresme_dissabte_Puf 201209_Maresme_dissabte_Noah 201209_Maresme_dissabte_Drac

FaLang translation system by Faboba