16 set 12 En Jordi i la Mam promocionen directament a segona divisió en la primera jornada de la lliga catalana i s'emporten el primer i segon lloc al podi.

201209_Baix_Podi_Noah201209_Baix_Podi_NoaAvui es disputava la primera jornada de la lliga de la Federació Catalana d'agility 2012/2013. Els debutants havien de ser a tres quarts de vuit del matí al Prat de Llobregat i allà erem els nou participants que ens estrenavem en aquesta competició.

201209_Baix_Kira201209_Baix_Sky

201209_Baix_Noah201209_Baix_NoaEls debutants participen en la categoria d'iniciació i poden pujar a segona divisió entre altres mecanismes, quan fan un recorregut d'agility i un de jumping sense cap penalització. Avui, en la seva primera mànega, ja han fet un recorregut a zero la Laura amb la Kira, la Laura amb en Sky que ha estat segona en categoria estàndar i la Noa amb la Mam i en Jordi amb la Noah que han estat segons i tercers respectivament en mini. La broma del dia era que per fer un zero havies de dir-te Laura o Noa.

En el segon recorregut algun d'ells va tenir menys sort: alguna refusada, algún despiste ... però dos d'ells ho varen tornar a fer. La Mam i en Jordi varen fer el segon recorregut també sense cap error. Això els va permetre aconseguir la marca per passar a segona divisió ja en la primera prova i, a més, classificar-se en segon i primer lloc en la classificació final. La nostra enhorabona per tots dos equips!

Avui també hem tingut representats en divisió d'honor però s'han hagut d'enfrontar a un primer recorregut d'agility molt dificil. La Gamma s'ha eliminat al fer un obstàcle que no tocava per voler correr massa, en Drac ha repetit la pasarel·la ja que no havia tocat la zona i en José ha provat un canvi per darrera en un túnel que en Rufo no ha entés i ha acabat eliminant-se per pujar a la pasarel·la. El jumping ha anat millor: excel·lent per en Jordi i cap penalització en pista per en Rufo.

Ha estat, com ja imaginavem, una jornada molt llarga en que hem començat el periode competitiu. A veure si aquesta temporada podem tornar a ser noticia, de moment ja som força gent més que l'any passat.


FaLang translation system by Faboba