14 set 12 Espectaculars recorreguts d'en Juanjo i en Qumba en el seu debut absolut i de la Mam i la Noa en el seu primer grau II. Podis per en Rufo, la Gamma i en Coockie.

201209_Podi_RufoLa competició era el 11 de setembre i, encara que alguns tinguéssin plans per la tarda, semblava que es podia arribar a tot. Al final tot va anar una mica just perque, amb uns 120 participants, molts d'ells debutants, la cosa es va allargar fins a mitja tarda. Bo i això, la calor i la pols, tot va anar prou bé.

201209_Quiteria_QumbaEl primer que cal destacar és que en Juanjo i en Qumba, que s'estrenaven en la competició, van fer un paperàs. Van completar la primera mànega -que no  era senzilla- només amb un problema al slalom que es va resoldre amb un canvi de plantejament i van fer un segon recorregut impecable fins al darrer salt que va caure potser per no haver mantingut aquella empenta del recorregut una mica més. Una gran actuació per un gran equip.

En grau II varem assistir a la primera pista de la Mam i la Noa. Fantàstiques: molt centrades en el recorregut i treballant cada aspecte, van completar-lo sense cap error quedant en cinquena posició d'entre 27 participants molt més experts. El fet de superar d'un segon el TRS és quelcom que, ara per ara, no les ha de preocupar gens ni mica. És important mantenir la pista sota control per anar-se deixar anar després progressivament.

201209_Podi_Coockie201209_Podi_GammaAixò si, en el resultat final es va notar l'experiència i el nostre representant al podi va ser en Rufo que, gràcies (un cop més) a dos recorreguts nets, va quedar en tercera posició.

En grau III la Gamma i en Coockie, van fer valdre la seva velocitat situant-se per davant dels que compartien la mateixa penalització i quedant segon i tercer respectivament.

No va haver-hi massa sort per la resta de participants però aquest diumenge comença la temporada a la Federació Catalana i ens farem notar.


FaLang translation system by Faboba