10 set 12 Bo i no haver aconseguit el punt que cercava, l'Ana -única representant del club a la prova de Reus- ha tornat força satisfeta d'aquesta prova. A veure com els va la propera!

201209_Neo_Taca2Aquest cap de setmana, previ al pont de la Diada, el Club Agility Neo Reus ha organitzat una prova a les seves instal·lacions, on el jutge Josep Mª Pineda ha proposat unes pistes divertides amb molt treball de discriminació d'obstacles.

La TACA i l'Ana han intentat aquest diumenge guanyar-se algun d'aquests punts que tant es resisteixen. No han tingut sort en aquest aspecte, però han marxat satisfetes del seu cinquè lloc al rànquing de mini-midi.

A l'agility, en un intent de l'Ana de repetir l'eslàlom, la TACA l'ha realitzat en sentit contrari, el que ha portat a l'el·liminació de l'equip. De tota manera, la seva guia encara està en èxtasi per l'execució de TACA de la passarel·la i la rampa.

Durant la revisió del jumping, l'Ana ha decidit guiar la pista totalment en silenci, ja que no es veia capaç de memoritzar-la al haver de passar diverses vegades pel mateix punt de la pista. Així, la TACA i l'Ana s'han pogut centrar i han fet una molt bona pista, aixó sí, amb una falta a l'eslàlom que la TACA ha iniciat amb massa empenta!!

En general, sembla que es van millorant les zones i MOLT millor els quiets. Per contra, la guia torna a ajupir-se una mica i perd velocitat (què difícil es còrrer dret amb un gos petit!!). Segur que el dia 11 a Vallromanes, amb el suport incondicional de molts més equips del club, ho faràn molt millor.

Ana (Taca)


FaLang translation system by Faboba