3 set 12 Aquest cap de setmana han aconseguit puntuar molts gossos de grau I: la Mam amb la Noa (que puja de grau), la Maria amb la Dana i en Miguel amb l'Osito (que s'estrenen) i la Laura amb l'Sky que reprèn la temporada amb força.

201209_LaRoca_Noa201209_LaRoca_PodiNoah201209_LaRoca_PodiNoaDissabte varem presentar molt pocs competidors: només quatre en grau I i dos en grau II

Bo i això en varem tenir prou per fer-nos notar.

La Mam i la Noa van fer un primer recorregut impecable i molt ràpid aconseguint així el darrer excel·lent que els calia per pujar de grau. Considerant que va debutar a Vilallonga a final de juliol es tracta d'una trajectòria espectacular que demostra el gran potencial d'aquest equip. En el podi final les van acompanyar la Noah guiada per en Jordi que va tirar ma de la seva experiència com a guia per arrodonir dos bons recorreguts que el van classificar en segon lloc a la final.

201209_LaRoca_Osito201209_LaRoca_DanaDiumenge bén d'hora ja hi tornàvem a ser per mirar de repetir els bons resultats però el cert és que els vàrem millorar.

Per començar dos competidors van aconseguir el seu primer excel·lent a zero: la Maria amb la Dana i en Miguel amb l'Osito.

La Maria ja fa temps que va competint però, bo i que la Dana és una gossa molt fiable, en ocasions li quedava una mica curt el temps fixat pel recorregut. En aquesta ocasió, en canvi, ho ha fet perfecte, sense cap error i dins el temps donat pel jutge amb el que ha donat una bona alegria a la Maria que pot presumir amb tot el dret del seu primer punt i d'una merescuda segona posició al podi.

L'altre equip que ha aconseguit el seu primer punt és el que formen en Miguel i l'Osito. Bo i la seva petita mida que li comporta problemes per exemple al balancí i que fa que els salts siguin per ell un gran esforç, l'Osito és un gos amb molta empenta i quan fa ben poc que ha començat a competir, ja ha aconseguit el seu primer punt. Caldrà seguir treballant però el cert és que aquest equip, que ja comença a treure resultats, és d'aquells que et fa quedar mirant la pista quan estan fent el seu recorregut. Enhorabona a tots dos!

201209_LaRoca_Sky201209_LaRoca_PodiDrac201209_LaRoca_PodiRufoEncara n'hi ha hagut mes: la Laura i en Sky, que han tornat amb empenta d'unes merescudes vacances, han aconseguit també puntuar en grau I i guanyar la competició en mida gran.

Amb el bé que ho estan fent entrenant ja els corresponia aquest reconeixement!

Però la cosa no acaba aqui: en José i en Rufo -que darrerament estan imparables- han guanyat la prova en grau II i han sumat el doble zero que -si les normes de classificació pel 2013 no varien gaire- ja els permetria competir al Campionat d'Espanya. I, per si fos poc, a més a més l'Elisenda i en Drac també han pujat al podi en grau III.

La nostra enhorabona a tots els que han puntuat i ànim pels que no ho han fet. Hi som molt a prop i, amb una mica més de feina, ho aconseguirem. La setmana vinent, més!


FaLang translation system by Faboba