26 ago 12 A Euskadi debut en l'Open de la Xuma i la Lluna i punt per la Noah

Des de l'acampada de Cantàbria fins el lloc destinat a acampar a Sopuerta (País Vasc), tan sols hi havia una hora de camí. Un cop van arribar els nostres amics agilitistes s'hi van trobar amb la Susana, l'Edu i la Xuma, els quals també volien aprofitar les vacances per respirar l'ambient de l'agility.

Open de Sopuerta

201208_Euskadi_PodiEl cap de setmana començava amb eI Open Internacional Sopuerta, doncs hi havia participants vinguts des de Portugal. En Jose amb en Rufo, vinguts directament des de Premià, van arribar a temps per participar-hi, i es van afegir a la Maria amb la Lluna, la Susana amb la Xuma, la Vilma amb en Josep, el Jordi amb en Samy i la Noah i la Montse amb la Nit.

Al tractar-se d'un Open, participaven en igualtat de condicions les parelles de grau I, II o III, amb altres, com en el cas de la Xuma i la Lluna, que encara no havien debutat i, per tant, el jutge va intentar fer unes pistes més o menys assequibles per a tothom. El debut de la Xuma i la Lluna fent agility fora del club, va ser força bo, tot i que van passar per alt algun obstacle com l'eslàlom ja que encara els cal acabar de treballar-lo.

Després de la primera mànega d'agility, la Nit anava en primer lloc i en Rufo tercer. A mesura que anava passant el matí, la temperatura ambiental anava pujant, però també la de la gespa artificial on es desenvolupava la prova, fins el punt que hi va haver gossos que van ser incapaços d'aguantar l'escalfor que desprenia el terra mentre el guia els feia esperar abans de la sortida. I això és el que li va passar a la Nit, que, en dues ocasions va recular i es va amagar sota una cadira que hi havia a l'ombra. La Montse va haver d'improvisar una sortida diferent a la que havia reconegut i, en conseqüència, es va eliminar al no arribar a marcar una entrada al túnel per la boca correcte.

En Jose i el Rufo van aconseguir fer un jumping sense penalitzacions que, junt amb un bon agility, els van fer quedar primers en el podium d'aquest I Open organtizat a Euskadi.

Proves puntuables pel Campionat d'Espanya

201208_Euskadi_Podi3_NoahEl cap de setmana es van celebrar ambdues proves puntuables pel campionat d'Espanya 2013, on cadascú ja participava en la seva categoria. En grau I la Vilma, amb l'ajut del speaker, va aixecar els aplaudiments de les grades, no per la seva rapidesa, sinó per la seva actitud a l'hora de sortir a pista. La Noah amb en Jordi, va fer pistes molt ràpides, tot i que es va entrebancar en el balancí.

En grau II en Rufo, la Taca i en Samy van fer un bon paper, tot i algun salt en les zones i unes entrades a l'eslàlom força complicades. En Grau III, la Nit, un cop superada la cremor de la gespa, va fer un bon quiet, tal com ens té acostumats i també ens va deleitar amb bones zones bo i alguna que altra volta abans d'encarar un obstacle.

En resum, dissabte segon lloc per en Rufo a Grau II i tercer per la Nit a Grau III i diumenge segon lloc per la Noah a Grau I que, a més va sumar un punt en la seva trajectòria cap a grau II.

Així doncs, tornem cap a casa amb: calor inhabitual per la zona geogràfica, molt bona companyia, bons paratges, bon menjar i bones sensacions en tots els aspectes. L'any vinent, per poc que poguem, repetirem.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba