25 ago 12 Aquestes vacances d'estiu, alguns dels nostres equips han decidit combinar agility i turisme a terres Càntabres.

201208_Cantabria_PodiAprofitant l'allotjament gratuït en acampada que ens oferia el Club Agility Parbayón de Cantabria, alguns dels nostres equips van decidir-se a viatjar a aquestes terres cercant un clima menys extrem per la pràctica del nostre esport favorit (evidentment, l'agility), i fer una mica de turisme cultural i gastronòmic. Així doncs, allà ens vàrem trobar Montse i Josep amb NIT i VILMA, Jordi amb SAMY i NOAH, Mam i Roger amb NOA, Fernando i Ana amb PIGA i TACA, i s'hi van afegir per donar-los recolç Maria amb LLUNA i WILLY i Estel amb TONA i TABOO.

Les pistes van estar marcades per una calor inesperada, i per algun malentès amb els jutges de la prova en quant a quan es pot accedir a la pista i començar a competir. Els jumpings es van caracteritzar per la seva exigència tècnica (que va dificultar molt la feina als guies amb els gossos més ràpids) i els agilitys per la rampa amb un túnel a sota que deixaven en evidència quins són els gossos que executen les zones correctament i quins han de treballar exhaustivament aquest obstacle.

Pel que respecta als nostres competidors, a Grau I Josep va gaudir del recolç incondicional del públic, que VILMA va agraïr executant les pistes de forma fluïda, fent podi el dia 15. NOA i NOAH van demostrar que, tot i ser gossetes novelles, tenen molt potencial i alegria, i es va confirmar la seva excel·lent participació arribant al podi, NOA i Mam tant el dia 11 com el 12, i NOAH el 12.

A Grau II, en SAMY va realitzar pistes fluïdes, amb bones zones, i aconsseguint un excel·lent amb penalització al jumping de diumenge 12. TACA va notar molt la calor, els nervis de la seva guia i algun petit desaveniment amb algun gos abans d'accedir a pista, però va executar molt bé tots els slaloms, que darrerament donaven problemes. Destacarem que va fer uns jumpings molt ràpids, cada cop amb més distància, i que ha de treballar especialment la rampa...

A Grau III la nostra única representant, la NIT, va fer unes pistes rapidíssimes, pujant al podi el dia 15 bo i la calor que va patir la gossa.

201208_Cantabria_SoparPerò el millor de viatjar fora es fer turisme, menjar bé, i passar-s'ho bé. I els nostres equips també van fer tot aixó, gaudint d'un sopar d'aniversari de Fernando (PIGA) que complia uns molt ben posats 40 anys, i fent diverses excursions per la zona, sobretot al riu, per tal de refrescar-se.

I de Cantàbria van marxar tots, camí d'Euskadi, on segueix aquesta narració...

Anna (Taca)

 

FaLang translation system by Faboba