18 ago 12 Hem quedat en segon i cinquè a la final de dimecres, hem guanyat alguna prova, hem fet força zeros ... però segur que ens recordaran per la prova de disfresses

Final DINAS classic tournament

201208_DINAS_Podi_FinalJa havíem dit que l'Elisenda amb en Drac i en Jordi amb la Gamma havien quedat classificats per la final, sumant punts a les quatre proves classificatòries. Dijous només hi havia les finals de midi i mini i començaven per les categories inicials, amb el que ens varem poder llevar una mica més tard.

Cap a quarts d'una del migdia tots dos varen anar a reconeixer i el cert és que, per ser una pista de grau 6 i 7, no era gaire complicada. Això no ens afavoreix, tant en Drac com la Gamma es desenvolupen millor en els recorreguts més tècnics, però era el que hi havia.

Les pistes van sortir prou bé i al final en Jordi va quedar segon -al darrera d'un border midi holandés d'allò més ràpid- i l'Elisenda va acabar en cinquè lloc. No està gens malament!

201208_DINAS_Drac_Final201208_DINAS_Gamma_Final

Les proves en general

Les competicions han anat força bé i cadascú ha pogut fer força pistes i treballar amb el seu gos, posant en pràctica tot allò que ja es coneix i millorant en els punts que calia.

201208_DINAS_EstripPer la Neus i la Carme el repte era començar a competir i veure que tal se'ls donava fora del club: si el gos les seguiria, si saltaria al màxim de la seva mida amb aquests pals (que son com el doble dels nostres), si farien bé el balancí, que passaria amb el tunel de lona i, sobre tot, com els aniria amb un eslàlom que aquí està més enganxat i del que, en ocasions, només posen sis pals.

Els ha anat molt bé: l'Ela ha fet moltes pistes sense cap error -també s'hi fixava molt- i ha aconseguit varies rosetes de clean run, ara els toca aconseguir més velocitat. L'Estriptease ha anat superant els diversos entrabancs: el túnel de lona, l'eslàlom ... No ha aconseguit la roseta però, tot just acaben de començar. Segur que se'n farà un tip.

201208_DINAS_Morgan3201208_DINAS_Podi_DracEn Morgan ha fet algunes pistes amb en Xavier. Va fent però cal mantenir-lo en un nivell d'activació adequat per que si s'anima massa és molt més complicat seguir el circuit, caldrà seguir treballant. Ja ho teniem clar però ara ho hem pogut provar fora del club.

La Gamma i en Drac ho han fet molt bé: en una prova la Gamma va quedar primera i en Drac segon, en una altra -la que comentàvem l'altre dia- en Drac va quedar tercer. Han fet un paperàs en la final del DINAS... Fantàstics

Fancy dresses

201208_DINAS_Drac_disfresses201208_DINAS_Jutges_disfressesCada any hi ha una prova de relleus per parelles amb guies disfressats segons una temàtica específica (ni que al final sempre n'hi ha que es disfressen d'una altra cosa). Aquest any el tema anava de Deus i Deeses i per tant calia esperar túniques i llorers, mantenint però sempre un toc picant, típic d'aquestes terres.

En Jordi i l'Elisenda han participat en la prova vestits per l'ocasió. Competitivament no els ha anat gaire bé perque després del canvi de relleu el segon gos s'ha despistat una mica i s'ha passat el primer salt però, en pel que fa a la disfressa han estat al nivell, especialment en Jordi que ha demostrat una sintonia total amb el tarannà d'aquesta prova.

Veure_disfressesVeure_disfresses

En resum

201208_DINAS_DinarHo hem passat molt bé, com cada any. Ni que aquest cop hem fet menys turisme per Anglaterra no ens n'hem estat de descobrir nous llocs per menjar i recuperar-ne d'altres.

Hem fet molt agility, hem estat en bona companyia, hem retrobat molts amics i coneguts i hem viscut una altra forma d'entendre la vida i la vida amb els gossos.

L'any vinent, tornarem a venir.

201208_DINAS_Rosetes

 


FaLang translation system by Faboba