16 ago 12 En aquests dos primers dies, en Drac i la Gamma s'han classificat per la final d'avui, l'Ela i l'Estrip han començat a competir i ja tenim zeros i en Morgan ha fet pista amb en Xavier.

201208_DINAS_TendaPortem dos dies de competició al Dogs in Need i la cosa va força bé.

Bo i que també hi ha una pila de gossos (entre les 14 pistes cada dia es fan uns 4000 recorreguts) l'ambient d'aquesta competició és més relaxat que el del Festival. Això no impedeix, però, que ens toqui anar una mica de bòlid quan en el grup tenim un gos estàndar, un midi i un mini de grau 3 (debutants, aqui es compta diferent) i dos midis de grau 6. No es estrany que algú tingui que reconeixer dues pistes abans de fer-les i que ens toqui anar corrent de banda a banda per seguir-ho tot. Bo i això, ho estem passant molt bé i estem prou ben instal·lats.

Dimarts en Josep va estar jutjant diverses proves i va proposar uns circuits que van suposar un repte per molts dels participants (en teniu un publicat al recull de pistes).

201208_DINAS_Ela201208_DINAS_Morgan2En l'aspecte competiu hem de dir que l'Ela i la Striptease ja han debutat. Bo i els dubtes inicials ho estan fent molt bé: la Neus i l'Ela han fet tres pistes sense cap error i això els dona força confiança per anar avançant.

La Carme i la Striptease també van molt bé bo i que han tingut algun entrabanc puntual amb algun tunel de lona (ja superat) o amb l'eslàlom (que aquí està més junt que a la resta del Mon), bo i això, segur que aconseguiran alguna roseta de "clean run", és a dir, de pista sense cap falta.

En Morgan segueix fent alguns recorreguts evitant els obstàcles que no domina, com per exemple el slalom, per tal de no afectar al seu procés d'aprenentatge. Aquest cop en Xavier també ha fet alguna pista amb ell.

El millor, però, ha estat l'actuació d'en Drac i la Gamma. Han participat a les quatre proves que puntuaven per la final i en dues d'elles han aconseguit força punts. El primer punt va ser per en Drac que en la pista d'en Josep va aconseguir fer la primera pista a zero i va quedar al final en tercer lloc. En una altra pista d'agility la Gamma va acabar primera i en Drac segon i en una altra la Gamma va tornar a puntuar (amb un temps de 28 segons en una pista d'agility). Sumant-ho tot, en Drac i la Gamma han quedat al final classificats en tercer i quart lloc per la gran final que es farà avui dijous d'aqui a una estona. Només això ja te molt de mèrit, considerant que estan competint amb prop de 100 gossos del seu nivell (a Anglaterra grau 6). Ja us informarem de com ha anat la final.

201208_DINAS_Drac201208_DINAS_Gamma

 


FaLang translation system by Faboba