2 ago 12 En una prova nocturna amb amplia participació del Cànic, la Mam i la Noa obtenen un nou excel·lent a zero i la Nit fa podi.

201208_Badalona_Podi_NitDissabte es va celebrar la I Nocturna del Club Agility Badalona, la qual, tot i que, en principi no semblava que fos gaire nocturna, es va allargar fins les dues de la matinada!

Pel que fa a representants del club, cada cop en som més i ens fem notar. A grau I, a més de l'incondicional Josep amb la Vilma, hi teníem la Noah amb en Jordi, la Noa amb la Mam, la Kira amb la Laura, en Puf amb la Sandra, l'Osito amb en Miguel, l'Sky amb la Laura i el retorn al món de les competicions de la Kyra amb en David (amb un públic moolt especial).

201208_Badalona_ReconeixementTot i que ens esforcem en fer veure que no estem nerviosos, que ens ho hem de prendre com un entrenament més i que sortim a passar-nos-ho bé. Un cop entrem en pista i el jutge fa sonar el xiulet, tot se'ns oblida, fins i tot treure-li el collar al gos, i, és clar, ell, que en la gran majoria de casos si que surt a passar-s'ho bé, doncs comença pista. És el que li va passar a la Sandra amb el Puf, el qual va decidir que (per què no?) era el moment de fer el primer salt. Això si, després van fer una pista espectacular en que, de no estar eliminats, haguéssin aconseguit el primer punt dels tres necessaris per passar al següent grau.

La resta de competidors, ho van fer força bé. Alguna entrada a l'eslàlom que es va haver de repetir, el túnel de lona un pèl diferent al que estan acostumats, algun salt passat per sota per evitar aquell humà que s'acosta massa.... Destacarem la segona pista de la Laura amb l'Sky, els quals amb unes zones de llibre, van arribar al penúltim salt sense cap penalització, però en aquell moment un canvi per darrera no va ser la millor opció i l'Sky va fer caure el pal. Però els realment varen triomfar en grau I d'entre tots els nostres competidors, van ser la Mam i la Noa, les quals, després d'un primer entrebanc amb la lona del túnel cec, van fer una segona pista espectacular, aconseguint un d'aquells punts que després ens trobem de color verd en la classificació de la web del club.

201208_Badalona_KiraA continuació, va ser el torn de Grau II, on hi havia el Jose amb en Rufo, la Kira amb l'Aïda, en Samy amb en Jordi i la Taca amb l'Ana. Amb més experiència, tant guies com gossos, van plantar cara a les pistes plantejades pel jutge, tot i que la Taca va decidir començar a fer la pista sense que l'Ana li donés permís i això va fer que hagués de tornar al principi. Crec que a la Taca li va quedar clar qui mana en la pista! D'altra banda, hi van haver salts des del balancí inusuals en alguns gossos, però en general, es va fer un molt bon paper.

En Grau III, com no podia ser d'una altra manera hi havia la Nit amb la Montse i, per fi, el Toni amb el Cookie, els quals van trobar un forat entre ball i ball per poder venir a competir!! En aquesta ocasió, tot i les bones pistes, en l'agility el Cookie no li va acabar d'agradar un túnel que quedava un pèl fosc i en el jumping se li va entrebancar l'eslàlom. La Nit, tot i saltar la passarel·la degut al neguit de tantes hores d'espera i un refús en un salt, va fer una pista sense cap volta afegida, la qual, sumada a un jumping ràpid i eficient, la van fer pujar, inesperadament, al segon lloc del podi.

Així doncs, ja de matinada, va finalitzar la competició, això si amb una molt bona temperatura.

Fins la propera.

 

FaLang translation system by Faboba