18 jul 12 La Nit va guanyar una prova a benefici d'una societat protectora en que també va participar la Nera.

201207_Baix_Podi_dissabte_NitDissabte a primera hora de la tarda, es va celebrar el primer Open Bu Bup Parc, per recollir diners per a la Protectora de la Bisbal de l'Empordà. No hi havia gaire participants, però els que es van animar a anar-hi, s'ho van passar d'allò més bé, amb unes pistes molt ràpides i, fins i tot, amb un agility amb doble passarel·la.

Als nostres representants ja habituals, el Josep amb la Vilma i la Montse amb la Nit, s'hi va afegir una nova parella formada per en Ferran i la Nera! La veritat és que, amb només 1 any d'edat i 3 mesos de classes, la Nera va demostrar quan li agrada aquesta nova activitat que comparteix amb en Ferran i, van fer unes grans pistes, tot i que van passar de llarg l'eslàlom per no espatllar el que havien après fins aquell moment.

La Nit va demostrar que això del salt en la passarel·la ja està superat i va fer el millor recorregut de la seva categoria i es va situar en primera posició en el podi, el qual, en aquesta ocasió, era completament verd, al portar tots els participants la semarreta representativa de l'Open.

Així doncs, un dissabte que en Ferran i la Nera marcaran al calendari com les seves primeres pistes fora del club i que a tots els va agradar força veure'ls en acció.

Montse (Nit)

 

FaLang translation system by Faboba